Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) on tuonut myyntiin hengittävät ja hiostamattomat noblechairs Black Edition -pelituolit.

”Noblechairs Black Edition on menestykkään noblechairs-malliston kruununjalokivi”, kommentoi Jimm’s PC-storen toimitusjohtaja Antti Järvinen. ”Noblechairs on onnistunut määrittämään huipputason pelituolien pelikentän uusiksi yli puolella miljoonalla myydyllä tuolillaan.”

Noblechairs Black Edition -pelituolien myötä ICON-, EPIC- ja HERO-mallistot päivittyvät sekä visuaalisen ilmeensä että materiaaliensa puolesta. Ainutlaatuinen verhoilu on uuden sukupolven hengittävää istuinmateriaalia. Tämä Saksassa kehitetty hybridimateriaali koostuu nerokkaasta vinyylin ja polyuretaanin sekoituksesta, jossa yhdistyy molempien parhaimmat puolet. Tuloksena on ensiluokkaisen pehmeä pintamateriaali, joka on samalla erittäin kestävä. Myös pelituolien ensiluokkainen ilme on saanut päivityksen käsinojien parannellulla muotoilulla ja säätövipujen teräksisillä kahvoilla.

Innovatiiivinen keinonahka tarjoaa täydellisen istuinmukavuuden ja parannetun kestävyyden. Verhoilussa käytetään pelkästään liuotinvapaita raaka-aineita sekä korkealuokkaisia, vesiliukoisia PU-yhdisteitä ja pintakäsittelyaineita. Valmistusprosessissa tapahtuvan, vallankumouksellisen kemiallisen reaktion ansiosta materiaalin sisään syntyy mikrohuokosia, jotka päästävät lävitseen sekä ilmaa että vesihöyryä. Tämän ansiosta istuinmukavuus pitkällä aikavälillä on täysin omaa luokkaansa. Pinta on suunniteltu tarttumattomaksi ja miellyttävän tuntuiseksi riippumatta siitä, miten pitkään tuolilla istuu. Lisäksi pinta on ensiluokkaisen kestävä, joten se näyttää hyvältä vielä vuosienkin käytön jälkeen. Verhoilu on repäisyluja ja kestää myös kovaa hankausta. Lisäksi se on erittäin helppo pitää puhtaana.

Noblechairs Black Edition -pelituolit ovat väritykseltään täysin mustia ja istuinosien kaikki pinnat, selkänoja mukaan lukien, on verhoiltu huippulaadukkaalla ja kestävällä keinonahalla. Saksassa kehitetty ja valmistettu keinonahkalaatu on erityisen pehmeää. Mikrohuokoinen rakenne maksimoi ilmankierron, joten hengittävän ja pehmeän keinonahan ja huokoisen kylmävaahtomuovipehmusteiden yhdistelmä mahdollistaa ainutlaatuisen istuinmukavuuden myös pitkien pelisessioiden ajaksi.

Korkealuokkaisten valmistusmateriaalien ja huolellisen muotoilun ansiosta noblechairs-pelituolit tekevät istumisesta miellyttävää ja tervettä. Samalla pelituolit myös tuovat silmäniloa upealla muotoilullaan. Urheiluautojen istuimista innoituksensa saaneet noblechairs-pelituolit korostavat hyvää ergonomiaa, oikeanlaista istuma-asentoa, huippulaadukkaita materiaaleja ja eleganttia näyttävyyttä. Kaikkien tuolien selkäosat tukevat hyvin istumista ja ovat samalla tyylikkäitä. Nelisuuntaisesti säädettävät käsinojat takaavat aina sopivan tuen. Istuinosien kestävät pehmusteet tukevat vartaloa erinomaisesti.

Noblechairs-pelituolit eivät ole pelkästään pelaajien suosiossa, vaan niitä käyttävät myös muut paljon istumatyötä tekevät, jotka arvostavat työtuolin ensiluokkaista mukavuutta ja ergonomiaa.

ENCE
Suomen menestynein kilpapelitiimi ENCE käyttää myös noblechairs-pelituoleja osana pelirutiinejaan. Ammattilaistasolla e-urheilijat pelaavat työkseen, mikä tarkoittaa useita tunteja päivässä pelikoneiden ääressä vietettyä aikaa. Tällöin korostuu hyvä istuma-asento ja yleinen työergonomia. Kun pelitunteja kertyy paljon joko työn tai harrastuksen nimissä, on tärkeä kiinnittää huomiota istuinmukavuuteen ja siihen, miten tuoli tukee vartaloa. Huonossa asennossa lihakset kipeytyvät ja se voi aiheuttaa huonoa ryhtiä ja jopa loukkaantumisia.

Pelituolit valmiiksi koottuna ja kotiinkuljetuksella
Jimm’s PC-Storesta pelituolinsa hankkiva voi nyt lisätä tilaukseensa sekä pelituolin kokoamisen että kotiinkuljetuksen omina palveluinaan. Nämä 46 ja 12,50 euron lisäpalvelut mahdollistavat valmiiksi kootun pelituolin saapumisen kotiovelle sovittuna ajankohtana. Toimituksen yhteydessä vastaanottajalle ei jää hoidettavakseen edes turhia pakkausmateriaaleja, vaan nekin viedään pois asiakkaan puolesta. Jimm’s PC-Storen noblechairs-pelituolivalikoima löytyy osoitteesta https://www.jimms.fi/fi/Product/List/000-17X?ob=6&fv=1410.

Lisätietoja
https://www.jimms.fi/fi/Product/Search?q=NBL-PU-BLA-004+OR+NBL-ICN-PU-BED+OR+NBL-HRO-PU-BED
https://youtu.be/-Q15qrjICnw (esittelyvideo)
http://bit.ly/2P4aHCp (kuvia)

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2018 liikevaihto oli 47,2 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa on 47 henkilöä. Toimipaikka sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.