Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti eilen suomalaisen Trials Rising -pelin sekä PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin hinta on 24,99 euroa.

Helsinkiläisstudio Ubisoft RedLynx tunnetaan huippusuositusta Trials-pelisarjastaan. Se on haastanut pelaajia riemunsekaisen raivon partaalle jo vuosia tarjoamalla monenlaisia hurjia haasteita ja hauskoja hetkiä mitä uskomattomammilla ajoradoilla. Nyt pelisarja ottaa jälleen uuden askeleen, kun Trials Rising vie tutulta vaikuttavan taitoajamisen entistä pidemmälle.

Vaikka pelisarjan perusasiat, kuten haastavat taitoradat ja moottoripyörän kyydissä tasapainottelu, ovat yhä pelin keskiössä, pelin monet uudistukset tekevät siitä ainutlaatuisen kokemuksen. Raikas peligrafiikka, uudet ominaisuudet ja aiempaa monipuolisemmat pelimuodot tuovat jälleen kerran säpinää Trials-pelisarjan ystäville. Ympäri maailmaa sijoittuvat kohteet vievät pelaajan peräti 120 erilaisen taitoradan maisemiin ja yli 20 eri maahan. Kyseessä ei ole kisa vain itseään vastaan mitalitasoja parantaen, vaan myös muiden pelaajien pisteitä vastaan. Erilaiset maine- ja sponsoritavoitteet puolestaan pitävät ajamisen ja pelaamisen virkeänä, sillä eri tehtävät tarjoavat jatkuvasti uutta kutkuttavaa tekemistä monin erilaisin tavoin.

Olipa kyse Rooman Colosseumista, New Yorkin suurkaupungin kaduista, Kiinan muurista tai Egyptin pyramideista, Trials Rising rällää ja kaasuttaa komeissa maisemissa vauhtia säästämättä. Eikä pelata tarvitse vain yksin, sillä perinteinen kimppapelaaminen on vahvasti mukana. Uutena pelimuotona on ainutlaatuinen tandem-tila, jossa kaksi pelaajaa pääsevät yhtäaikaisesti koettamaan, miten hyvin tai huonosti prätkän päällä tasapainottelu sujuu. Erilaiset verkkopelitilat puolestaan tarjoavat haasteita myös ajajista parhaimmille.

Peli on myös äärimmäisen muokattava, sillä omien ratojen rakentamiseen löytyy kaikki pelissä käytettävät komponentit ja osat, joita myös pelintekijät ovat käyttäneet ratojensa rakentamiseen. Myös omaa ajajaa voi muokata erilaisin vaattein ja varustein. Lisäksi omistamiaan moottoripyöriä voi tuunata monipuolisesti yli 2 000 tarran valikoimalla. Peli myös palkitsee pelaajaa suorituksistaan erilaisin viritysosin.

Pelin tunnelmiin voi päästä oheisen julkaisuvideon myötä, joka kehottaa yrittämään uudestaan epäonnistumisista huolimatta. Video on katsottavissa osoitteessa https://youtu.be/vq8B0UlTNVk.

Lisätietoja
www.trialsgame.com
http://bit.ly/2nTH8VF (kuvia)