Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com/fi-fi) tuo markkinoille kaksi vallankumouksellista yleiskaukosäädintä. Samalla Logitech laajentaa kauko-ohjattavuuden myös älypuhelimiin.

harmonygroup400

Logitech Harmony -yleiskaukosäätimien valikoima laajenee kahdella uudella äärimmäisen monikäyttöisellä mallilla. Logitech Harmony Ultimate ja Logitech Harmony Smart Control käsittävät varsinaisen yleiskaukosäätimen lisäksi Logitech Harmony Hub -sovittimen ja Harmony Smartphone -sovelluksen. Näiden avulla esimerkiksi pelikonsolien hallinta sujuu ilman kohdistusta jopa suljettujen ovien läpi, niin itse yleiskaukosäätimellä kuin älypuhelimellakin.

Harmony Hubin ansiosta hallittavuus viedään entistä pidemmälle, sillä sen avulla voidaan ensi kertaa säätää esimerkiksi Philips Hue -valaistusjärjestelmää. Harmony Hubin Bluetooth- ja infrapunatekniikoiden ansiosta yhdellä yleiskaukosäätimellä voidaan hallita kodin televisioita, äänentoistoa, pelikonsoleita ja muuta kodintekniikkaa. Sopivan elokuva- tai pelitunnelman luonti ei ole koskaan ollut näin vaivatonta. Harmony-yleiskaukosäätimet ovat yhteensopivia yli 225 000 laitteen ja peräti 5 000 laitemerkin kanssa.

Logitech Harmony Ultimate toimii yhtäaikaisesti jopa 15 eri laitteen kanssa. Sen 2,4 tuuman monivärinen kosketusnäyttö tukee myös pyyhkäisy- ja näpäytyskomentoja. Lisäksi siinä on kallistussensorit lisäohjattavuutta varten. Yleiskaukosäätimessä on myös kätevä värinätoiminto, joka antaa välittömän palautteen kosketusnäytön käytöstä. Lisäksi kaikkiin painikkeisiin voidaan ohjata kaksi eri toimintoa – yksi lyhyillä painalluksilla ja toinen pitämällä painike pohjassa.

Logitech Harmony Smart Control -yleiskaukosäädin ja Harmony Smartphone -sovellus tekevät älypuhelimesta monikäyttöisen yleiskaukosäätimen, jolla voidaan hallita yhtäaikaisesti jopa kahdeksaa laitetta. Lisäksi pakettiin kuuluu tavallinen yleiskaukosäädin, jolla voidaan hallita laitteita silloinkin, kun oma älypuhelin ei ole käytettävissä.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Harmony Ultimate ja Logitech Harmony Smart Control tulevat myyntiin toukokuussa 279 ja 129 euron kuluttajahinnoin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Logitech Harmony Smartphone -sovellus on ladattavissa App Storesta ja Google Playsta.

Lisätietoja Internetissä
www.logitech.com/fi-fi/harmony-remotes
http://bit.ly/XNDoVw (tuotekuva)
http://bit.ly/16ZPATz (Harmony Ultimate -esittelyvideo)
http://bit.ly/11l3xsD (Harmony Smart Control -esittelyvideo)

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava digitaalisten viihde- ja hyötylaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluu tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet, videovalvontalaitteet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.