Helsinkiläinen pelistudio Playmore Games on saavuttanut Dized-lautapelisovelluksensa joukkorahoitustavoitteen Indiegogossa. Vaikka kampanja on vasta puolessavälissä, se on jo yksi Indiegogon historian menestyneimmistä sovelluksista.

Dized on lautapelisovellus älypuhelimiin ja tablettilaitteisiin. Se poistaa tarpeen pitkäveteisille sääntökirjoille ja päästää lautapelaajat pelaamaan välittömästi. Nämä vaiheittaiset visuaaliset ja interaktiiviset opetusohjelmat ovat kuin pöydän ääressä oleva pelikaveri, joka tuntee säännöt ulkoa.

”Sovellusten joukkorahoitus voi olla hyvin haastavaa, joten olemme todella haltioissamme siitä, että saavutimme tavoitteemme näin lyhyessä ajassa. Se osoittaa, että lautapeliyhteisö on valmis vallankumoukseen. Dized tekee kaikkien peli-illoista paljon parempia”, kertoo Playmore Gamesin toimitusjohtaja Jouni Jussila.

Indiegogo-kampanja on käynnissä vielä runsaat kaksi viikkoa ja sen lisätavoitteita voi vielä saavuttaa. Yksi niistä on arvonta, jonka palkintona on yli 100 lautapeliä ja tilaustyönä tehty lautapelipöytä yhdelle onnekkaalle voittajalle.

”Toteutimme massiivisen arvonnan Gen Con -pelimessuilla elokuussa, jossa yksi voittaja sai lähes 150 lautapeliä ja lohikäärmeen valtaistuimen. Arvonta osoittautui niin suosituksi, että päätimme järjestää arvonnan myös Indiegogo-kampanjamme aikana”, Jussila jatkaa.

Dized-sovellus opastaa myös tulevan Munchkin-korttipelin pelaajia
Playmore Games ilmoitti tänään tukevansa Steve Jackson Gamesin tulevaa Munchkin Collectible Card Game -keräilykorttipeliä. Dized-sovellus opastaa myös Munchkin-pelaajia aiemmin ilmoitettujen pelien rinnalla.

”Olemme innoissamme päästessämme Dizedin kanssa työstämään tulevaa Munchkin-peliämme. Dized ohjaa kaiken tasoiset pelaajat tämän uuden pelikokemuksen läpi”, sanoo Steve Jackson Gamesin tuottaja Andrew Hackard.

Munchkin on yksi maailman tunnetuimpia korttipelejä. Se on eri versioissaan myynyt miljoonia kappaleita maailmanlaajuisesti. Keräilykorttipelit ovat nykyään suosittuja sekä satunnais- että harrastajapelaajien keskuudessa, joten kaikki pelaajat odottavat uutta Munchkin-peliä innokkaasti. Pelin on suunnitellut tunnetut pelisuunnittelijat Eric M. Lang ja Kevin Wilson. Uudessa pelissä on luvassa Munchkin-pelien klassista huumoria, strategiaa ja bluffausta.

Lisätietoja
press@playmoregames.com
http://igg.me/at/dized (Indiegogo-kampanjasivu)
http://www.dized.com/press (taustatietoa & kuvia)
https://youtu.be/bk1RO8JaPlI (Indiegogo-video)

Playmore Games
Innokkaat pelaajat ja pelisuunnittelijat Jouni Jussila ja Tomi Vainikka perustivat Playmore Gamesin vuonna 2014. Yrityksen tavoitteena on osoittaa, että on olemassa parempi tapa oppia ja nauttia lautapeleistä yhdessä. Vaikka lautapeliteollisuus kukoistaa parhaillaan, sillä on edelleen yksi merkittävä hidaste: pelisääntöjen oppiminen on hidasta ja tylsää. Playmore Gamesin ensimmäinen sovellus, Dized, tarjoaa älykkäät vuorovaikutteiset opetusohjelmat, aloitusohjeet, erittäin nopean sääntöjen etsintätyökalun ja muita lisäominaisuuksia, jotka tekevät lautapelikokemuksesta poikkeuksellisen hauskaa. www.playmoregames.com

Steve Jackson Games
Teksasin Austinista kotoisin oleva Steve Jackson Games on julkaissut pelejä, pelikirjoja ja lehtiä vuodesta 1980 lähtien. Sen suosituin peli on Munchkin, jota on myyty yli kahdeksan miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Muita suosittuja pelejä ovat GURPS (Generic Universal RolePlaying System), Zombie Dice ja Illuminati. Aiempia hittipelejä ovat olleet Car Wars ja Toon. Steven ensimmäinen vuonna 1977 julkaistu Ogre-peli sai vuonna 2012 lähes miljoonan dollarin Kickstarter-joukkorahoituksen super-deluxe-painokselleen, joka julkaistiin vuoden 2013 lopulla.