PAN Vision Finland Oy (www.panvision.com) on tuonut myyntiin huippuluokan Venom Arcade Fight Stick -tikkuohjaimen vaativaan pelaamiseen.

Venom Arcade Fight Stick on todellinen kunnianosoitus perinteisille kolikkopelien tikkuohjaimille. Venom Arcade Fight Stick on ajattomasti muotoiltu ohjainkokonaisuus, jonka pallopäinen tikkuohjain pysyy tukevasti kädessä myös tiukoissa tilanteissa. Kahdeksan erilaista toimintopainiketta mahdollistavat monipuolisen hallittavuuden kaikissa peleissä. Erityisesti taistelupelejä pelatessa Venom Arcade Fight Stickin tarkkuus ja hallittavuus korostuvat, sillä perinteisellä pad-ohjaimella ei tavoita tikkuohjaimen erinomaista ohjaintuntumaa.

Korkeatasoisista komponenteista valmistettu Venom Arcade Fight Stick on tyylikäs ja kestävä. Se on myös helposti mukaan otettava peliohjain, jonka kolmemetrinen usb-johto riittää vaativiinkin peliolosuhteisiin. Venom Arcade Fight Stick on yhteensopiva PlayStation 4-, PlayStation 3-, Xbox One- ja Xbox 360 -pelikonsolien sekä PC-tietokoneiden kanssa.

Esimerkiksi ensi viikolla PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille sekä Windows-tietokoneille julkaistavan Marvel vs. Capcom Infinite -taistelupelin tuntuma paranee huomattavasti Venom Arcade Fight Stick -tikkuohjaimella. Erilaisten Marvel- ja Capcom-hahmojen ohjaaminen ja näiden moninaisten vimmavoimien käyttö sujuu taistelupeliin tarkoitetulla tikkuohjaimella tarkasti. Optimaalisesti toistensa viereen sijoitetut isot painikkeet takaavat luotettavan ja napakan hallittavuuden myös kiivaissa turnauksissa. Laatuvaatimukset korostuvat etenkin vaativissa taistelupelitapahtumissa ja esports-turnauksissa, joissa epäonnistumisille ei ole sijaa.

Saatavuus ja hinnoittelu
Venom Arcade Fight Stick on myynnissä 100 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://venomuk.com/get/arcade-fight-stick/
www.marvelvscapcominfinite.com
http://bit.ly/2vQ1hhY (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Vuodesta 2001 PAN Visionin on omistanut KF-ryhmä, joka on merkittävä toimija vähittäismyynnin saralla pohjoismaisilla markkinoilla. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.