SF6 - Pro Tour 2024

PAN Vision Finlandin jakelema ja Capcomin julkaisema Street Fighter 6 on Capcom Pro Tour 2024 -turnauksen virallinen kisapeli.

Supersuositulla Street Fighter -taistelupelisarjalla on pitkät perinteet kilpapelaamisen saralla. Jo vuonna 2014 alkanut Capcom Pro Tour -turnauksessa on pelattu paikallisotteluita yli 40 maassa ja verkkotapahtumia peräti 129 eri maassa. Perinne jatkuu tänäkin vuonna ja tällä kertaa pääpalkintona on miljoona Yhdysvaltain dollaria (noin 921 000 euroa).

Aiemmin helmikuussa päättyneessä Capcom Pro Tour 2023 -turnauksessa nähtiin hurjia otteluita. Palkinnot olivat sen mukaisia, sillä mukana oli turnauksen toiseksi suurin palkintopotti tähän asti eli huikeat kaksi miljoonaa Yhdysvaltain dollaria. Finaalitapahtumaa seurattiin maailmanlaajuisesti yli 190 000 yhtäaikaisen verkkokatsojan voimin.

Tulevassa Capcom Pro Tour 2024 -turnauksessa on jälleen kerran voittajalle luvassa täyden miljoonan dollarin pääpalkinto. Voitto ratkeaa huippupelaajien kesken mestaruuden ratkaisevassa Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa.

Uuteen kisakauteen voikin jo alkaa valmistautua ja siihen on myös tarjolla uusia tapoja. Street Fighter 6 nimittäin täydentyi 21. taistelijallaan eli suorastaan psykoottisen vahvalla Ed-nyrkkeilijällä. Ed on pelattavissa kaikissa kolmessa eri pelitilassa ja kohdattavissa myös Fighting Ground -haasteissa. Tämän myötä Ed on saanut omat mestaritehtävänsä ja tarinalinjansa. Lisäksi pelin omassa asustekaupassa on saatavilla Edin vaihtoehtoinen asukokonaisuus.

Edin oma esittelyvideo antaa hyvin osviittaa miekkosen tyylistä ja on nähtävissä osoitteessa https://youtu.be/EHY1wQ7jrgk.

Ylistystä kerännyt ja pelaajien arvostusta nauttiva Street Fighter 6 on tämän hetken kuumin taistelupeli ja virtuaalisten turpakäräjien ykkösnyrkki. Sekä yksinpeliin että kiehtoviin moninpeliotteluihin taipuva pelikokonaisuus viehättää huippuunsa hiotulla ohjattavuudella ja upealla grafiikalla. Näiden sekä upean äänimaailman lisäksi peli loistaa vaikuttavalla taistelijakatraallaan. Pelin hahmoista löytyy ottelijaa moneen makuun ja pelityyliin. Tarinapelin lisäksi mukana on useita erilaisia haaste- ja ottelutiloja sekä runsaasti erilaisia sivutehtäviä.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä PlayStation 5-, PlayStation 4- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Lisätietoja

www.streetfighter.com/6/en-uk/
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viNot4DY4lhFFsIuh_w?e=q2c9PY (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.