S&B_RagingTides

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft on julkaissut tiedot massiivisen merirosvosimulaationsa ensimmäisen kauden sisällöstä.

Alati kehittyvänä ja laajentuvana avoimen maailman palvelupelinä Skull and Bones on jaettu neljään eri tapahtumakauteen ensimmäisen pelivuoden aikana. Nyt alkanut ensimmäinen pelivuosi on täynnä kiehtovia kausitapahtumia, tehtäviä ja päävastuksia, jotka vaihtuvat kaudesta toiseen. Samoin vaihtuvat erikoisaarteet ja keräilyesineet, kuten laivoille hankittavat kosmeettiset koristeet.

Ensimmäisen pelivuoden ensimmäinen kausi on nimeltään Raging Tides ja sen päävastuksena Philippe La Peste eli ruttokuningas. Hänen ”kulkutautien laivastonsa” tarjoaakin uudenlaisen uhan, eivätkä pahaenteisyyden merkit suinkaan rajoitu hänen myrkynvihreään symboliinsa.

La Pesten laivaston etuvartiona toimivat niin sanotut rutonkantajalaivat, jotka partioivat maailman meriä pahat mielessään. Näitä nujertamalla ja rutonkantajien kapteenien päitä keräämällä pelaaja suututtaa ruttolaivaston. Tämän myötä pelaaja päätyy saaliiksi ja voi kohdata taistelussa vaarallisempia vastuksia aarteineen.

Ensimmäisen kauden merihirviöt tulevat esille omilla ajanjaksoillaan. Terävähampainen Zamaharibu tulee esiin 5.-26. maaliskuuta. Maangodin nousee esiin syvyyksistä 26. maaliskuuta ja on esillä 16. huhtikuuta saakka. Näiden rinnalla on kolme yksilöllistä sopimustehtävää, joista palkintoina on kosmeettisia palkintoja kapteenille ja laivalle. Toistuvana tehtävänä on edellä mainittujen rutonkantajakapteenien päiden kerääminen palkkioita varten.

Uuden kauden myötä pelaajille tulee edistystä mittaava Smuggler Pass -keräilykortti, joka palkitsee tehtäviä ja haasteita suorittavat pelaajat uusin asein, varustein ja koristein. Ilmaisen Smuggler Passin lisäksi voi erikseen ostaa Premium-tason, jonka myötä pelaaja saa laivalleen ja kapteenilleen ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja. On kuitenkin tärkeä muistaa, että Premium-paketilla ei saa parempia esineitä tai lisäominaisuuksia, vaan kaikki ominaisuuslisäykset tapahtuvat suoritettujen tehtävien ja haasteiden kautta.

Smuggler Pass -vaiheita suorittamalla pelaaja voi kerryttää sekä hahmolleen että alukselleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Keräilykortti on jaettu kolmeen eri polkuun, joten pelaaja voi keskittyä suorittamaan esimerkiksi yhtä kerrallaan tai tasaisesti kerryttää kaikkia näistä yhtäaikaisesti halunsa mukaan. Eikä hätää, jos jotain jää keräilykortista keräämättä, sillä aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

Ensimmäisen pelikauden julkaisuvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/m8JW8zXRUBc.

Skull and Bones on nyt saatavilla sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja

www.ubisoft.com/fi-fi/game/skull-and-bones
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viLA0apcK-5wPrPRz-w?e=cmnH2p (kuvia)

Ubisoft

Ubisoft on maailmojen luoja, joka on sitoutunut rikastuttamaan pelaajien elämää alkuperäisillä ja ikimuistoisilla viihdekokemuksilla. Ubisoftin maailmanlaajuiset kehitystiimit luovat ja kehittävät monipuolisia pelejä, joihin kuuluvat muun muassa Assassin’s Creed, Brawlhalla, For Honor, Far Cry, Tom Clancy’s Ghost Recon, Just Dance, Rabbids, Tom Clancy’s Rainbow Six, The Crew ja Tom Clancy’s The Division. Ubisoft Connectin kautta pelaajat voivat nauttia palveluiden ekosysteemistä parantaakseen pelikokemuksiaan, saadakseen palkintoja ja pitääkseen yhteyttä ystäviin eri alustoilla. Ubisoft+ -tilauspalvelun avulla pelaajat pääsevät käsiksi jatkuvasti kasvavaan pelivalikoimaan, joka sisältää yli 100 Ubisoftin peliä ja niiden lisäosaa. Tilivuotena 2022–2023 Ubisoftin myynti oli 1 739 miljoonaa euroa. Lisätietoja on osoitteessa www.ubisoftgroup.com.