Insta360 Ace Pro

Boston Groupin jakeleman Insta360 Ace Pro -toimintakameran laitteistopäivitys täydentää kokonaisuutta muun muassa Active HDR -ominaisuudella ja tuo kameraan verkkokameratilan.

Hurjaan 8K-videotarkkuuteen ja 48 megapikselin valokuviin kykenevä Insta360 Ace Pro -toimintakamera on vallankumouksellisen edistysaskel sarallaan. Tekoälyä, huippuluokan Leica-optiikkaa ja monipuolisia kuvausominaisuuksia hyödyntävä kamera on saanut laitteistopäivityksensä myötä uusia ominaisuuksia ja kiinnostavia parannuksia.

Lisäksi 2,4 tuuman käännettävä kosketusnäyttö ja akkujen PD-pikalataus tuovat luovaan tekemiseen monipuolista joustoa. Kun tähän yhdistetään tekoälyavusteinen kuvien käsittely, 1/1,3 tuuman kuvasensori ja monipuoliset kuvausasetukset, lopputuloksena on monipuolinen toimintakamera, joka tallentaa laadukkaita valokuvia ja huippuluokan videoita.

Vesitiivis Insta360 Ace Pro -toimintakamera kestää jopa 10 metrin syvyyden sellaisenaan. Lisäksi erikseen hankittavan sukelluskotelon avulla kameran voi viedä jopa 60 metrin syvyyteen. Kamera toimii sujuvasti jopa -20 asteen pakkasessa tai +40 asteen helteessä, joten se sopii täydellisesti sekä talvi- että kesäolosuhteisiin.

Kameran Active HDR -ominaisuutta voidaan päivityksen myötä hallita aiempaa paremmin. Halutessaan väritilan saa pois päältä, joten kuvaaja voi hallita valokuvien ja videoiden muokkausta monipuolisemmin. Active HDR -tilasta on hyötyä erityisesti korkean kontrastin valaistuksessa, sillä tekniikka ottaa kaiken hyödyn irti valojen ja varjojen leikistä. Ominaisuus lisää värisävyjen terävyyttä ja tuo kuvamateriaalin entistäkin paremmin eloon.

Päivityksen myötä yhä useampi eri kuvaustila tukee Clarity Zoom -tarkennusominaisuutta. Tuplanäpäyttämällä näyttöä kamera suurentaa kuvan kaksinkertaiseen kokoon kuvanlaatua huonontamatta. Toisella kaksoisnäpäytyksellä kamera poistuu tarkennustilasta normaalitilaan.

Laitteistopäivitys tuo kameralle myös uusia yhteensopivuuksia, kuten toimivuuden Garmin- ja Apple Watch -kellojen kanssa. Lisäksi Insta360 GPS Preview Remote- ja Insta360 GPS Action Remote -kaukosäätimet ovat yhteensopivia kameran kanssa. Kamera on nyt liitettävissä Bluetooth-yhteydellä Sena-, Cardo- ja VIMOTO-moottoripyöräkypäriin. Yhteys takaa sekä äänikomennot että selkeän äänentoiston.

Insta360 Ace Pro toimii myös tietokoneen verkkokamerana esimerkiksi verkkopalavereissa. Yhteensopivuus on taattu ainakin Zoom-, Microsoft Teams-, Skype-, QuickTime Player-, Lifesize-, Potplayer-, Tencent Meeting- ja Feishu-sovelluksissa. Webcam-tilan tarkkuus on 1080p ja päivitysnopeutena 30 kuvaa sekunnissa.

Hinta ja saatavuus

Insta360 Ace Pro -toimintakamera on myynnissä 499 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron. Kameraan on saatavana myös kattava valikoima lisävarusteita, kuten pikakiinnitysjalustoja, ND-suotimia ja erilaisia suojia ja koteloita.

Lisätietoja

www.insta360.com/product/insta360-ace-pro
www.boston.fi
https://youtu.be/6FbuQnuRiMc (esittelyvideo)
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_vicVY09YsO-s9qZz47g?e=kSSe8l (kuvia)

Insta360

Insta360 on maailman johtava 360 asteen kameroiden valmistaja. Insta360-kamerat auttavat ihmisiä jakamaan kokemuksensa täydellisillä elokuvamaisilla videoilla, jotka ympäröivät katsojansa ajasta ja paikasta riippumatta. Insta360-kameralla kuluttajat ja ammattikäyttäjät voivat kuvata korkeatarkkuuksisia 360 asteen valokuvia ja videoita, jotka ovat helposti katsottavissa suoratoistona tai tallenteina eri sosiaalisen median alustoilla. Virtuaalilaseilla katsotut Insta360-kokemukset voivat viedä katsojansa paikkoihin ja hetkiin, joita he eivät ole koskaan aiemmin edes kuvitelleet näkevänsä. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.insta360.com.

Boston Group

Boston Group on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 120 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.