SF6 - Rashid

PAN Vision Finlandin jakelema ja Capcomin julkaisema Street Fighter 6 -taistelupeli saa mukaansa 19. pelihahmon, Rashidin!

Ylistäviä sanoja kerännyt ja pelaajien arvostusta nauttiva Street Fighter 6 on tämän vuoden kuumin taistelupeli ja virtuaalisten turpakäräjien ykkösnyrkki. Sekä yksinpeliin että kiehtoviin moninpeliotteluihin taipuva pelikokonaisuus viehättää huippuunsa hiotulla ohjattavuudella ja upealla grafiikalla. Näiden sekä upean äänimaailman lisäksi peli loistaa vaikuttavalla taistelijakatraallaan. Pelin alkuperäisistä hahmoista löytyy ottelijaa moneen makuun ja pelityyliin. Nyt tämä jo valmiiksi monipuolinen taistelijavalikoima laajentuu uudella hahmolla, kun pelin 19. kamppailijamestari Rashid saapuu mukaan kinkereihin.

Rashidin tunnusmerkkejä ovat salamannopeat liikkeet ja uskomattomat parkourtaidot, jotka tekevätkin hänestä yllättävän ja vilkkaan vastustajan. Samalla pelin World Tour -tila sisältää uusia Rashid-aiheisia tehtäviä sekä pelin päätarinan läpäisyn jälkeen avautuvia lisätehtäviä. Rashidin myötä pelin Arcade-tilasta löytyy hänen oma tarinansa, jonka lisäksi pelin Battle Hubista löytyy uusia vaatepaketteja ostettavaksi.

Rashidin vimmaisaa toimintaa esitellään peräti kolmella eri videolla, jotka esittelevät menevyyttä sanoja paremmin. Videot voi katsoa osoitteissa https://youtu.be/yP0zYYpE5_o, https://youtu.be/dt2BX2Em6bc ja https://youtu.be/c2U3nex-8C4.

Taistelupelien ykkösnimi Street Fighter 6 tarjoaa kiehtovaa taistelupelaamista niin yksin- kuin moninpelitiloissakin vaikuttavan hahmokatraan voimin. Tarinapelin lisäksi mukana on useita erilaisia haaste- ja ottelutiloja sekä runsaasti erilaisia sivutehtäviä. Street Fighter 6 on saatavilla sekä PlayStation 5-, PlayStation 4- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Lisätietoja

www.streetfighter.com/6/en-uk/
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viNot4DY4lhFFsIuh_w?e=q2c9PY (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.