BANISHER

PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Entertainmentin julkaisema Banishers: Ghosts of New Eden tulee saataville 7. marraskuuta.

Rakastavaiset Antea Duarte ja Red mac Raith taistelevat käsi kädessä haamunmetsästäjinä, jotka vannoivat suojelevansa eläviä haamujen uhalta. Anteasta on tullut yksi vihaamistaan hengistä ja hänen on löydettävä keino vapauttaa itsensä ahdingosta. Pelaaja astuu New Edenin yhteisöjen elämään Pohjois-Amerikan kummittelevassa erämaassa vapauttaakseen yliluonnollisten olentojen ja muinaisten salaisuuksien vaivaaman maailman.

Yhdistämällä Antean henkiset voimat ja Redin voimakkaan arsenaalin, pelaaja voi voittaa ja karkottaa eläviä piinaavat sielut. Pelaaja joutuu tekemään raskaita päätöksiä New Edenin asukkaiden kohtalosta, olivatpa ne sitten eläviä ihmisiä tai vaeltavia sieluja.

Pelin synkkään tarinaan voi perehtyä uuden esittelyvideon avulla osoitteessa https://youtu.be/C_w0bDXXtAs.

Banishers: Ghosts of New Eden julkaistaan 7. marraskuuta sekä PlayStation 5- ja Xbox Series X|S -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja

www.focus-entmt.com/en/games/banishers-ghosts-of-new-eden
www.panvision.com
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_viZdewYkBoNqRtNrL4Q?e=mAhbzE (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.