FS22_HORSCH

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator 22 laajenee tšekkiläisellä maatilalla sekä 14 uudella työkoneella.

Maanviljelysimulaation uutena pelikarttana nähdään tosielämästä tuttu HORSCH AgroVation -maatila. Tämä Kněžmostissa, Tšekeissä, sijaitseva ympäristö on mallinnettu peliin tarkasti. Tämä tarjoaakin kiehtovan ympäristön erilaisine peltoineen ja varastorakennuksineen. Samalla avautuu uusi mahdollisuus tutustua HORSCHin monipuolisiin työkoneisiin.

Uusia tarkkuuskylvökoneita, leikkureita, murskaimia ja muita välineitä löytyy 14 erilaista. Näitä ovat muun muassa HORSCH-valmisteiset laitteet, kuten Maestro 24.50 SV, Avatar 12.25 D, Cura 24 ST ja Cultro 12 TC.

Lisäosapaketti on saatavilla erikseen ostettavana pelilaajennuksena ja osana Farming Simulator 22 -pelin toisen vuoden kausikorttia.

HORSCH AgroVation -lisäosapaketin esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/lH7q3VlWR7U.

Kaikkien aikojen monipuolisin maanviljelysimulaatio sisältää uusina viljelykasveina viinirypäleet, oliivit ja durran. Nämä vaativat erikoishuomiota ja näitä varten on ostettavissa myös omia työkoneita. Farming Simulator 22 sisältää myös uudenlaiset pelikartat täynnä tekemistä. Peruspeli sisältää kaksi uutta pelialuetta sekä uusitun Erlengratin vuoristoalueen. Yhdysvaltojen keskilännestä innoituksensa saanut Elmcreek on täynnä avaria peltoja ja aukeita, joihin pelaaja voi perustaa oman maatilansa. Virtuaalimaanviljelijät voivat suunnitella ja määrittää monenlaisia ja eri kokoisia peltoja alueelleen aitoon keskilännen tyyliin.

Farming Simulator 22 Platinum Edition ja Farming Simulator 22 Platinum ovat saatavilla sekä PlayStation 5-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc- ja Mac-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja

www.farming-simulator.com
www.panvision.com/pelit-ja-tarvikkeet
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viO0VKEz3cJK6lih3gQ?e=tDH0Lh (kuvia)

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.