Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkaisi sopivasti keskikesän kynnyksellä E3-pelimessuilla hieman koleampaa pelattavaa. Steep Road to the Olympics on vuoden 2018 talviolympialaisten virallisesti lisensoitu pelijulkaisu.

Steep Road to the Olympics vie pelaajansa Etelä-Koreaan, Pyeongchangin maisemiin, jossa olympialaiset ensi vuonna järjestetään. Peli on odotettua jatkoa joulukuussa 2016 julkaistulle Steep-pelille, jossa pelaajat vietiin Alppien ja Alaskan lumisiin vuoristomaisemiin. Näissä luonnonkauniissa ympäristöissä keskityttiin laskettelemaan suksin ja lumilaudoin sekä kokemaan upeat maisemat myös ilmasta käsin liitopuvun ja varjoliidon avulla.

Steep Road to the Olympics -lisäosassa pelaajat matkustavat Etelä-Korean vuoristoon elämään olympialaisiin pyrkivän urheilijan elämää. Lisäksi tutuksi tulevat myös Japanin monet rinteet ja vuoret, jotka tekevätkin laskettelu-urheilusta täysin uudenlaisen kokemuksen. Lisäosan myötä luvassa on täysin uusia lajeja, kuten syöksylasku, slopestyle, half-pipe, alppihiihto, supersuurpujottelu ja big air. Steep Road to the Olympics onkin monipuolisella kattauksellaan todellinen lumilajien areena, jossa jokaisen taidot mitataan haasteista toiseen. On aika näyttää, kuka on näiden vuorimaisemien todellinen lumisankari.

Ubisoft Annecy -pelistudio on tehnyt huikean pelin, jossa yksinpeli, moninpeli ja toisten haastaminen ovat saumattomasti yhdessä toistensa kanssa. Näiden lisäksi pelaajat voivat luoda toisilleen yksilöllisiä haasteratoja tai kisata toistensa kanssa parhaista ajoista maailmanlaajuisilla pistetilastoilla. Pelaajat voivat myös jakaa kuviaan ja videoitaan suoraan pelistä, ja näin esitellä omia saavutuksiaan, taitojaan ja temppujaan toisille pelaajille helposti ja vaivatta.

Lisää tekemistä löytyy useiden ajankohtaisten pelihaasteiden muodossa, joihin kuuluvat muun muassa kuukausittaiset Steep World Tour -kisat. Näihin osallistumalla ja näitä voittamalla pelaajat voivat ansaita itselleen ainutlaatuisia palkintoja.

Steep Road to the Olympics -lisäosa ilmestyy 5. joulukuuta 2017. Steep-peli on saatavana välittömästi sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Mikäli ensi joulukuuta ja olympialaisiin keskittyvää lisäosaa ei jaksa odottaa, ilmestyy Steepin seuraava lisäosa The Extreme Pack jo ensi viikolla. Sen sekä aiemmat Adrenaline Pack- ja Winterfest Pack -lisäosat ovat hankittavissa erikseen tai hankkimalla Steep-pelin Gold-version tai kausikortin.

Lisätietoja
www.steepgame.com
https://youtu.be/Yduuaa_S07I (trailerivideo)
http://bit.ly/2tQZTKF (pelikuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja, Rayman ja Far Cry. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2016-2017 oli 1,460 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.