Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) julkaisi Squeezebox Touch -verkkomusiikkisoittimen viime syksynä. Viivästysten jälkeen laite on vihdoin saatavana.

sbtouch

Logitech Squeezebox Touchin avulla voidaan hyödyntää digitaalisessa musiikinkuuntelussa kodin jo olemassa olevia äänentoistojärjestelmiä. Kytkemällä Squeezebox Touch kotistereoiden kaiuttimiin ja langattomaan verkkoon, voidaan kuunnella kaikkea kodin digitaalisessa muodossa olevaa musiikkia ja tuhansia Internet-radiokanavia ympäri maailman.

Soittimessa on myös USB-liitäntä ja SD-korttipaikka, joten musiikin kuuntelu ja valokuvien katselu onnistuu kätevästi muistitikulta tai muistikortilta. Soittimen upean 4,3 tuuman värillisen kosketusnäytön avulla musiikin hallinta on helppoa ja albumikuvitusten katselu viihdyttävää. Soitin tukee jopa 24 bittistä 96 kilohertsin taajuudella toimivaa näytteenottotaajuutta, joten sen äänimaailma on puhdas ja virheetön.

Squeezeboxin käyttöliittymä on suunniteltu nopeaksi ja luotettavaksi. Värillinen näyttö auttaa käyttäjää löytämään suosikkikanavansa ja lempimusiikkinsa nopeasti. Sen avulla voidaan myös lisätä uusia musiikkikokemusta laajentavia sovelluksia. Facebook-käyttäjät voivat Squeezeboxin avulla jakaa musiikkisuosituksiaan Facebook-kavereilleen. Lisäksi laitteella voidaan katsella laadukkaita kuvia ja siitä löytyy myös tuki suositun Flickr-sivuston kuvien katselemiseen.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech Squeezebox Touch on saatavana välittömästi ja sen kuluttajahinta on 299 euroa. Hinta sisältää arvonlisäveron 22%

Lisätietoja Internetissä:
http://www.logitech.com/en-roeu/speakers_audio/wireless_music_systems/devices/5745

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi

Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com