Buffalo Technology (www.buffalotech.com) julkaisi ensimmäiset SSD-teknologiaan perustuvat sisäiset MicroStation-kiintolevyt, joissa on myös USB 2.0 -liitäntä helppoa käyttöönottoa varten.

ssdinternal

Buffalo MicroStation Internal SSD soveltuu erinomaisesti kannettavan tietokoneen päivitykseksi, koska se on nopeampi, kuluttaa vähemmän virtaa ja on selvästi kestävämpi kuin perinteinen kiintolevy. Ilman moottoria tai liikkuvia osia toteutettu SSD-kiintolevy on erittäin luotettava, hiljainen ja tärinän kestävä tallennusratkaisu. Siksi se sopii erinomaisesti kaikenlaiseen liikkuvaan käyttöön.

MicroStation on fyysisiltä mitoiltaan tavallisen 2,5 tuuman kiintolevyn kokoinen. Kiintolevyssä olevan SATA II -liitännän ansiosta MicroStationin voi vaihtaa suoraan kannettavan tietokoneen perinteisen kiintolevyn tilalle. Ennen kiintolevyn vaihtamista sen voi kuitenkin liittää USB 2.0 -liitännällä tietokoneeseen ulkoisen levyaseman tavoin. Näin kaikki tiedot voidaan kopioida mukana toimitettavalla Acronis True Image HD -ohjelmistolla perinteiseltä kiintolevyltä MicroStationiin.

Buffalo MicroStation Internal SSD on saatavana 32, 64, 128 ja 256 gigatavun kapasiteeteilla. Kiintolevyjen lukunopeus on 240 megatavua sekunnissa. Kirjoitusnopeudet puolestaan vaihtelevat 32 gigatavun mallin 80 megatavusta sekunnissa aina 256 gigatavun mallin 190 megatavuun sekunnissa.

MicroStation-kiintolevyjen mukana toimitetaan myös uusi Buffalo Tools -ohjelmistopaketti, joka parantaa kiintolevyn päivittäistä käyttöä huomattavasti ja nopeuttaa lisäksi sen käyttöä entisestään.

Saatavuus ja hinnoittelu
MicroStation Internal SSD on saatavana toukokuun 2010 kuluessa ja sillä on rajoitettu kolmen vuoden takuu. Tallennuskapasiteeteiltaan 32 (SHD-NSUH32G-EU), 64 (SHD-NSUH64G-EU), 128 (SHD-NSUH128G-EU) ja 256 (SHD-NSUH256G-EU) gigatavun versioiden suositushinnat ovat 149, 199, 359 ja 669 euroa. Hinnat sisältävät 22 prosentin arvonlisäveron.

Viralliset tukkurit
Dacco Corporation Oy, 02-274 0000, www.dacco.fi
PAN Vision Finland Oy, 02-273 4000, www.panvision.com

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007, 2008 ja 2009 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien, ja langattomien reitittimien tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin.

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation-verkkotallennusratkaisut auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. AirStation on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.