Buffalo Technology (www.buffalotech.com) julkaisi helposti mukana kulkevan, tyylikkään ja kompaktin ulkoisen Blu-ray-aseman. Se sopii erinomaisesti kaikkien pienikokoisten tietokoneiden kumppaniksi.

bluraymini

Buffalo Blu-ray BR-PX68U2 on ihanteellinen ratkaisu käyttäjille, jotka haluavat päivittää tietokoneensa Blu-ray-aikaan ja tallentaa, muokata tai katsella teräväpiirtoista videosisältöä. Se soveltuu myös huikean tallennuskapasiteettinsa, kuusinkertaisen kirjoitusnopeutensa ja luotettavan optisen median ansiosta hyvin myös varmuuskopiointiin.

Kiiltävän musta pikkuasema on täydellinen Blu-ray-, DVD- ja CD-levyjen toistamiseen tietokoneella. Se on helppo asentaa tietokoneen USB 2.0 -liitäntään ja se saa käyttöjännitteensä kätevästi suoraan USB-liitännän kautta. Sen mukana toimitetaan kuitenkin myös ulkoinen virtalähde Blu-ray-tallennusta varten. Vain 340 grammaa painavan aseman fyysiset mitat ovat 137 × 20 × 142 millimetriä.

Blu-ray-aseman mukana toimitetaan Cyberlink Blu-ray Disc Suite -ohjelmistopaketti, joka sisältää PowerDirector-, PowerProducer-, PowerDVD-, Power2Go-, PowerBackup-, InstandBurn- ja MediaShow-sovellukset. Näillä sovelluksilla voi katsella, muokata ja tallentaa käytännössä kaikkea videomateriaalia käyttäjän kulloistenkin tarpeiden mukaan. Esimerkiksi DVD-elokuvat eivät ole koskaan näyttäneet niin hyvältä kuin ne näyttävät käytettäessä CyberLinkin skaalaustoimintoa.

Saatavuus ja hinnoittelu
Buffalo Blu-ray BR-PX68U2/BK-EU on saatavana huhtikuussa 279 euron suositushintaan. Hinta sisältää 22 prosentin arvonlisäveron.

Viralliset tukkurit
Dacco Corporation Oy, 02-274 0000, www.dacco.fi
PAN Vision Finland Oy, 02-273 4000, www.panvision.com

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007, 2008 ja 2009 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien, ja langattomien reitittimien tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin.

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation-verkkotallennusratkaisut auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. AirStation on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.