Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.fi) on julkaissut täyden Mac-yhteensopivuuden parhaalle Logitech HD Pro Webcam C910 – webbikameralleen.

c910

Logitech C910 on nyt yhteensopiva Applen omien iChat-, Photo Booth- ja FaceTime-sovellusten kanssa. Niiden lisäksi Logitechin oma Mac-ohjelmisto mahdollistaa sekä Full HD 1080p -videotallennuksen että yhden klikkauksen latauksen Facebook-, YouTube- ja Twitter-palveluihin. Sovellus integroituu myös saumattomasti sekä iPhoto- että iMovie-sovellusten muokkaus- ja hallintaominaisuuksien kanssa.

Upeita HD 720p -videopuheluita varten Logitech C910 on yhteensopiva Logitechin nopean, helpon ja ilmaisen Logitech Vid HD for Macin kanssa. Lisäksi webbikamera toimii muidenkin videopuhelusovellusten kanssa, joita ovat mm. Skype, Yahoo! Messenger ja Gmail Voice and Video Chat.

Logitech C910 on helppo asentaa Mac-tietokoneisiin ilman mitään lisätarvikkeita. Pienen kokonsa ja tyylikkään ulkoasunsa ansiosta se myös näyttää hyvältä MacBookin, iMacin tai Mac Pron yhteydessä. Webbikamera toimii heti kytkemisen jälkeen mm. iChat-, Face Time-, Photo Booth- ja QuickTime-sovellusten kanssa. Sama webbikamera toimii tietysti myös Windows-pohjaisten tietokoneiden kanssa.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech HD Pro Webcam C910 on saatavana välittömästi 99 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 23 prosentin arvonlisäveron. Logitech Webcam Software for Mac ja Vid HD for Mac ovat ladattavissa veloituksetta osoitteesta:
http://www.logitech.com/en-roeu/webcam-communications/webcams/devices/6816

Lisätietoja
Visionist / Jiri Koivuniemi, puh: 040-837 8097, jiri@visionist.fi
Logitech Finland / Iikka Buss, puh: 040-7231102, iikka_buss@eu.logitech.com

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Logitech
Logitech on maailman johtava tietokoneiden ja kodin viihdelaitteiden oheislaitteiden valmistaja. Sen valikoimaan kuuluvat tietokoneiden näppäimistöt ja hiiret, Internet-kommunikointiin sopivat laitteet, digitaaliset musiikkituotteet, ohjelmoitavat kaukosäätimet, peliohjaimet ja langattomat tuotteet. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. www.logitech.com