PAN Vision Finlandin (www.panvision.com) jakelema ja Focus Home Interactiven julkaisema Spintires: MudRunner – American Wilds -lisäosa julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 23. lokakuuta. Nintendo Switch saa oman versionsa 27. marraskuuta.

Spintires: MudRunner -ajopeli on nauttinut suurta suosiota ja arvostelijoidenkin ylistystä ainutlaatuisen peli-ideansa ansiosta. Siinä missä perinteinen ajopeli perustuu kisaamiseen ja vauhtiin, Spintires: MudRunner keskittyy maaston haasteisiin ja ongelmien ratkaisemiseen. Olennaista ei ole nopeus tai ajoneuvon raaka vääntövoima, vaan oikeanlaisten kulkuneuvojen ja työkalujen käyttö, ajajan neuvokkuus sekä tietenkin ajotaito.

Spintires: Mudrunner laajentuu nyt monipuolisesti American Wilds -lisäosan myötä, joka vie nimensä mukaisesti pelaajat Amerikan luontoon ja uusiin haastaviin maastoihin. American Spintires: Mudrunner – American Wilds tuo pelattavaksi kaksi isoa ja avointa aluetta Yhdysvalloista. Näitä ovat Montanan vuoristoiset maisemat ja Pohjois-Dakotan villin luonnon. Samalla mukana on uusia haasteita sekä peräti yhdeksän ikonista amerikkalaista automerkkiä. Näihin lukeutuvat muun muassa Western Star, Hummer ja Chevrolet.

Spintires: Mudrunner – American Wilds haastaa sekä ajo- että pulmapelien ystävät kokemaan ajamisen, luonnon ja moninaiset haasteet ennennäkemättömästä näkökulmasta. Uskomaton ja yksityiskohtainen fysiikanmallinnus sekä vain kartan ja kompassin varassa kulkeminen tuottavat uskomattomia seikkailuja niin kokemattomalle sankarille kuin myös jo kaiken nähneelle konkarille.

Mukana on yli 30 erilaista maastoajoneuvoa ja peräti 60 niihin sopivaa lisävarustetta sekä tukkukaupalla tekemistä haastavissa maastoissa ympäri maailmaa. Olipa kyse sitten mutaisten teiden kulkemisesta, vuolaasti virtaavien jokien ylittämisestä tai jylhien kallioiden valtaamisesta, Spintires: Mudrunner – American Wilds on kokonaisvaltainen ajo- ja haastepaketti täynnä tekemistä ja itsensä ylittämisen riemua.

Spintires: MudRunner – American Wilds julkaistaan sekä erillisenä lisäosana että alkuperäispelin ja lisäosan sisältävänä American Wilds Edition -versiona, joka sisältää lisäosan lisäksi alkuperäisen peruspelin.

Pelin teaserivideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/y2jzQuUPSgo.

Lisätietoja
www.mudrunner-spintires.com
www.panvision.com/pelit
http://bit.ly/2OfmYEu (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.