Vuotuinen Northern Game Summit -pelikonferenssi järjestetään tämän viikon torstaina ja perjantaina Kajaanissa. Uudistettu konferenssiohjelma, Nordic Game Discovery Contest -pelikehityskilpailu ja huippupuhujat vetävät satoja pelinkehittäjiä Kajaaniin.

Tämän vuoden avajaispuhujana on Nordic Game -konferenssista ja monesta muusta pohjoismaiden pelialan roolista tuttu Erik Robertson. Tämän vuoden muita puhujia ovat Chris Remo (säveltäjä ja suunnittelija peleistä Firewatch, Gone Home, The Cave, Thirty Flights of Loving), David Dunham (HeroQuest, King of Dragon Pass, Six Ages: Ride Like The Wind), Bjarni Arnason (Duke Nukem Forever, Borderlands 2, Battleborn), Arcade Berg (Gears of War 2, Wolfenstein: The New Order) ja Felicia Prehn (Nopia Oy:n näkörajoitteinen tuottaja ja johtaja, esteettömyyden puolestapuhuja).

Northern Game Summit on vuosittainen pelikonferenssi, joka tarjoaa rennon ja intiimin ympäristön pelinkehittäjien tapaamiseen, seurusteluun ja ideoiden jakamiseen. Kehittäjät, sijoittajat, julkaisijat ja monet muut pelialan ammattilaiset pääsevät nauttimaan kauniista Kajaanista ja pelinkehittäjien kuumimmista juoruista. Northern Game Summit on ehdottomasti vuoden tärkeimpiä pelinkehittäjien tapahtumia!

Perjantaina konferenssin päättää täyspitkä The Name Of The Game -dokumenttielokuva, joka kertoo legendaarisen pelisuunnittelija Eugene Jarvisin ja suomalaisen Housemarque-pelistudion yhteistyöstä.

Lisätietoja, lipunmyynti ja tarkka aikataulu löytyvät osoitteesta www.northerngamesummit.org.

Yhteyshenkilöt medialle ovat Tony Salkovuo (tony@northerngamesummit.org) ja Antti Tiiro (antti@northerngamesummit.org).

Kuvia ja logo on ladattavissa osoitteesta http://bit.ly/NGS-photos.