Maailman johtavan oheislaitteiden valmistajan, Logitechin omistama Ultimate Ears (www.ultimateears.com) menestyi kullan arvoisesti arvostetussa International Forum Design (iF) -tuotesuunnittelukilpailussa.

ueboom_if_gold

Tämä on jo viides vuosi, kun Logitech on saanut näkyvää tunnustusta iF-tuotesuunnittelun parissa ja ensimmäinen kerta, kun Logitech on voittanut tuotteellaan kultaa iF:n kilpailussa.

”Ensin Walkman- ja sitten iPod-soittimet tekivät musiikista helposti mukana kulkevaa”, kommentoi Ultimate Earsin toimitusjohtaja Rory Dooley. ”UE BOOM jatkaa tätä ajatusmallia tuomalla ihmisille helpon ja kätevän tavan viettää taianomaisia hetkiä musiikin parissa. Tämä kultamitali on tunnustus aikomuksistamme tuoda musiikki koettavaksi missä vain, yksin tai yhdessä.”

Akkukäyttöisenä ja käteen sopivan kokoisena langattomana kaiuttimena UE BOOM soveltuu otettavaksi mukaan monenlaisiin tilanteisiin. UE BOOM on päällystetty laadukkaalla ja kestävällä plasmapinnoitteella. Sen ansiosta kaiutin hylkii kosteutta ja likaa erittäin tehokkaasti. Kaiutin on saatavana useilla eri väreillä. Yksittäinen UE BOOM voidaan myös yhdistää toiseen UE BOOM -kaiuttimeen langattomasti ilmaisen iOS- ja Android-sovelluksen avulla. UE Boom on saatavilla 199 euron kuluttajahintaan.

iF-tuotesuunnittelupalkinnot ovat alansa arvostetuimpia ja ne myönnetään ainutlaatuisesta suunnittelutyöstä. Vuonna 2014 vain 50 eri tuotetta saivat kultaisen iF-palkinnon.

Lisätietoja Internetissä
www.ultimateears.com
http://bit.ly/18d1HgI (painokelpoisia tuotekuvia)
http://bit.ly/YXvg39 (esittelyvideo)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03-213 6100, www.also.fi
PAN Vision Finland, puh: 010 843 8400, www.panvision.com
Tech Data Finland, puh: 0201 553636, www.techdata.fi

Ultimate Ears
Logitechin omistama Ultimate Ears mullisti lava-artistien esiintymisen vuonna 1995 tuomalla räätälöityjä tulppakuulokkeita ammattilaiskäyttöön. Nykyisin Ultimate Ears on alansa suosituin merkki kiertävien artistien keskuudessa. UE:n valmistamat kuulokkeet ja kaiuttimet nauttivat suosiota maailmanlaajuisesti ja ne ovatkin määrittäneet uudestaan tavan nauttia musiikista. Ultimate Ears on alansa johtava ammattilaistason korvamonitorien valmistaja. Lisäksi UE on tullut tunnetuksi myös korkealaatuisista kuluttajapuolen kaiuttimista ja kuulokkeista. www.ultimateears.com.

# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.