Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti joukon keräiltäviä Ubicollectibles-supersankarifiguureja. Nämä juhlistavat alkuvuodesta ilmestyvää South Park: The Fractured But Whole -roolipeliä, jossa pelaajat pääsevät kokemaan kutkuttavan ja nauruhermoja koettelevan supersankariseikkailun South Parkin pikkukaupungissa.

southparkfigurines

Alkuperäisiä South Park -hahmoja sekä roolipeliä varten luotuja hahmoja kunnioittaakseen on Ubicollectibles-suunnittelutiimi tehnyt läheistä yhteistyötä South Park Studiosin kanssa. Lopputuloksena on syntynyt neljän supervoimaisen hahmon hykerryttävät figuurit, jotka tekevät oikeutta esikuvilleen ja ovat pakkohankintoja jokaiselle South Park -fanille.

The Coon -figuuri
Cartmanin salainen alter-ego pyrkii nousemaan kaupungin sankariksi omankädenoikeudella. Figuurin koko on noin 8,5 senttimetriä.

Professor Chaos -figuuri
Butters Stotchin supervoimainen toinen persoona pyrkii tuomaan kaaoksen koko maailmaan. Hänen kunnianhimoisena tarkoituksena on tulla kaikkien aikojen suurimmaksi superroistoksi! Figuurin koko on noin 8 senttimetriä.

Mysterion -figuuri
Nimetön lapsihahmo on pukeutunut upeisiin kengurupöksyihin. Kun väkivalta ja pimeys nousevat, hän käy taistoon ja toisinaan jopa täysin yksin! Onneksi hänellä on supervoima – hän ei nimittäin kykene pysymään kuolleena! Figuurin koko on 7,5 senttimetriä.

Iso Mysterion-figuuri
Kennyn supervoimapersoona seisoo tuulessa, valmiina kohtaamaan katujen rikokset. Hän on kaupungin tarvitsema symboli. Hiljainen, alati valvova suojelija. Langennut enkeli. Figuurin koko on noin 19 senttimetriä.

Hahmot ovat tilattavissa 15 – 49 euron hintaan Ubisoftin nettikaupasta osoitteesta http://store.ubi.com/eu/collectibles?prefn1=brand&prefv1=South%20Park.

Ubicollectibles-figuurien lisäksi pelistä on julkaistu uusi YouTube-esittelyvideo, jonka voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/GOHLcuX0IjE.

South Park: The Fractured But Whole
South Parkin luojat, Trey Parker ja Matt Stone, julkaisevat South Park: The Fractured but Whole -roolipelin, joka on jatko-osa vuoden 2014 palkintoja voittaneelle South Park: The Stick of Truth -pelille. Pelaaja omaksuu jälleen New Kidin roolin ja liittyy South Parkin suosikkien, Stanin, Kylen, Kennyn ja Cartmanin, seuraan railakkaassa ja hervottomassa roolipeliseikkailussa. Pelaaja sukeltaa South Park: The Fractured but Whole -roolipelissä South Park with Coon and Friendsin rikolliseen alamaailmaan. Tämän rikosten vastaiseen taisteluun erikoistuneen ryhmän perusti Eric Cartman, jonka supersankaripersoona, The Coon, on puoliksi ihminen ja puoliksi pesukarhu. Pelaajan New Kid liittyy Mysterionin, Toolshedin, Human Kiten, Mosquiton, Mint Berry Crunchin ja monien muiden seuraan taistelussa pahuutta vastaan samalla, kun The Coon yrittää tehdä ryhmästään historian rakastetuimmat supersankarit.

South Park: The Fractured But Whole on laajentunut uusilla paikoilla ja pelihahmojen muokkaus on entistä vapaampaa. Lisäksi kokonaan uusittu taistelujärjestelmä tuo uusia mahdollisuuksia tilan ja ajan hallintaan. Uudistetut ryöstely- ja rakenteluominaisuudet antavat pelaajalle vapauden kehittää omia varusteita taistelun avuksi. South Park: The Fractured But Whole ilmestyy sekä Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille alkuvuodesta 2017. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja internetissä
https://www.ubisoft.com/fi-FI/game/south-park-fractured-but-whole/
http://bit.ly/29ZXBja (figuuri- ja pelikuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja, Rayman ja Far Cry. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2015-2016 oli 1,394 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.