Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin entistä vahvemmat PANZER-näytönsuojat. PANZER Premium Silicate Glass -näytönsuojat tarjoavat korkeatasoisen suojan Apple-älypuhelimille ja -älykelloille.

panzersilicateglass

Älypuhelimet ovat alttiita vaurioille ja hajonneen näytön korjaaminen on kallista. Uuden lasin vaihtaminen vie myös aikaa ja kiristää hermoja. Onneksi hajoamista voi ehkäistä suojaamalla älypuhelimen tai -kellon näytön laadukkaalla näytönsuojalla.

Huippukestävästä silikaattilasista valmistettu PANZER Premium Silicate Glass -näytönsuoja tarjoaa jopa 60 prosenttia vahvemman suojauksen kuin suositut edeltäjänsä. Varta vasten iPhone-älypuhelimille suunniteltu näytönsuoja on vain 0,33 millimetriä paksu. Siksi sitä voidaankin käyttää yhdessä normaalien puhelinkoteloiden kanssa. Näytönsuoja on myös helppo asentaa eikä käyttöönotossa vaadita lisäaineita. PANZER Premium Silicate Glass -näytönsuoja on saatavilla Apple iPhone 6S-, 6 Plus-, 7- ja 7 Plus -älypuhelimille.

PANZER Premium Full-Fit Silicate Glass on silikaattilasista valmistettu ja reunavahvikkeilla täydennetty näytönsuoja. Se peittää näyttölasin lisäksi myös puhelimen reunat ja tarjoaa erityisen hyvän suojan kolhuja ja putoamisia vastaan. PANZER Premium Full-Fit Silicate Glass -näytönsuoja on saatavilla Apple iPhone 6S-, 6 Plus-, 7- ja 7 Plus -älypuhelimille.

PANZER Premium Full-Fit Silicate Glass for Apple Watch on silikaattilasista valmistettu ja reunavahvikkeilla täydennetty näytönsuoja Apple Watch -älykelloille. Näyttölasi on peräti 60 prosenttia PANZER Tempered Glass -suojaa vahvempi, mutta vain 0,2 millimetrin paksuinen ja käytössä näkymätön. PANZER Premium Full-Fit Silicate Glass for Apple Watch -näytönsuoja on saatavilla 36 ja 42 millimetrin Apple Watch -kelloille.

Saatavuus ja hinnoittelu
PANZER Premium Silicate Glass, PANZER Premium Full-Fit Silicate Glass ja PANZER Premium Full-Fit Silicate Glass for Apple Watch ovat saatavana välittömästi 31,90, 44,90 ja 34,90 euron suositushintoihin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://auroragroup.fi/fi/#ac=m_Start&f=b%3Apanzer%3Apanzer%24
www.panzer.me
http://bit.ly/2gbEYj7 (tuotekuvat)

PANZER
PANZER on huipputason suoja älypuhelinten ja tablettilaitteiden näytöille. Aidot PANZER-tuotteet on tehty karkaistusta lasista tai äärimmäisen kestävästä kalvosta, jotka tarjoavat parasta mahdollista suojaa näytöille. PANZER-tuotteet on valmistettu Euroopassa. Ne tarjoavat sekä helppoa että nopeaa suojaa Retina-, OLED- ja teräväpiirtonäytöille ilman erillisiä lisäaineita. Äärimmäisten ohuiden valmistusmateriaalien ansiosta PANZER-näytönsuojat ovat käytössä lähes huomaamattomia eivätkä näin vaikuta älylaitteen tai sen näytön käytettävyyteen. Kaikki PANZER-tuotteet on luotu vain yhtä asiaa silmällä pitäen: tarjoamaan äärimmäistä suojaa! Lisätietoja www.panzer.me

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa http://www.auroragroup.fi.