PAN Vision Finlandin jakelemassa ja NACONIn julkaisemassa My Fantastic Ranch -pelissä hoidetaan upeita fantasiaeläimiä rauhanomaisessa maatilaympäristössä.

My Fantastic Ranch on hauska ja värikäs puuhastelupeli kaikille lapsille ja lapsenmielisille pelaajille. Pelimaailman keskiössä ovat söpöt yksisarviset ja lohikäärmeet, joita pelaaja pääsee kouluttamaan ja opettamaan erilaisissa tehtävissä ja aktiviteeteissa.

Pelaaja voi rakennuttaa erilaisille olennoille tarkoitettuja taloja ja rakennelmia värikkäällä grafiikalla toteutetussa fantasiamaailmassa. Eläimille voidaan rakentaa ratsastusaitauksia ja lentoratoja erilaisine temppukohteineen. Näitä ovat muun muassa hyppäämiseen tarkoitetut renkaat.

Lisäksi peli opettaa pelaajalle eläintenhoidon tärkeyttä ja keskeisiä asioita, kuten huolenpitoa, ruokintaa ja levon merkitystä. Avuksi voi palkata henkilökuntaa, joka auttaa päivittäisissä askareissa.

Myös tilan yleistilan kohentaminen ja monipuolistaminen ovat keskeisiä seikkoja. Mitä paremmaksi ja monipuolisemmaksi eläintila kasvaa, sen enemmän se ansaitsee mainetta ja näin houkuttaa puoleensa uusia oppilaita.

My Fantastic Ranch on helposti opittava peli, jonka ansiosta se sopii myös nuoremmille pelaajille. Pelin söpöä fantasiamaailmaa täydentävät prinssi ja prinsessa sekä neljä erilaista eläintyyppiä, kymmenet rakennukset ja kaksi erilaista pelitilaa.

My Fantastic Ranch tulee saataville 13. lokakuuta sekä PlayStation 5-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin Xbox One -versio on yhteensopiva myös Xbox Series X/S -pelikonsolien kanssa. Pelin Nintendo Switch -versio julkaistaan 17. marraskuuta 2022. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja
www.nacongaming.com/en-GB/video-games
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viMAD1UrZewZUS5UXaw?e=tKwf5G (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.