Suomalainen teknologiatuotteiden maahantuontiin ja tukkumyyntiin keskittyvä East & West Distribution Oy on aloittanut kätevien, laadukkaiden ja edullisten inFace-kauneudenhoitolaitteiden myynnin.

Xiaomi MiOT -ekosysteemiin kuuluva inFace kehittää ja valmistaa laadukkaita kauneudenhoitolaitteita. Monipuoliset ihon, kasvojen, karvoituksen ja hiusten käsittelyyn suunnitellut kauneudenhoitolaitteet ovat korkealuokkaisia, helppokäyttöisiä ja upeasti muotoiltuja.

inFace IPL Crystal Freezing Point Hair Removal
Silkinpehmeä ja sileä iho näyttää ja tuntuu hyvältä, mutta perinteisin keinoin sen eteen joutuu näkemään paljon vaivaa. Keinot ihokarvojen poistoon ovat joko työläitä, kivuliaita tai kalliita. Kätevä inFace IPL Crystal Freezing Point Hair Removal -valoimpulssilaite tekee ihokarvojen poistamisesta helppoa ja nopeaa. Se myös hidastaa uusien ihokarvojen kasvua. Tämän ansiosta ihokarvojen poistoa tarvitaan yhä harvemmin, mikä säästää aikaa ja on hyväksi keholle.

Valoimpulssin teho perustuu karvatupen hajottamiseen, mikä aiheuttaa karvan irtoamisen ja hidastaa uuden karvan kasvua. Kehittyneen IPL-valoteknologian ansiosta käyttö on helppoa, turvallista ja nopeaa. Karvanpoiston voi suorittaa lähes missä tahansa. Koska ihoon ei kohdistu karvojen höyläämisen kaltaista fyysistä rasitusta eikä ihokarvojen nyppimistä, iho ei ärsyynny tai tunnu aralta käsittelyn jälkeen. Laitteessa on myös ihoa viilentävä toiminto. Käsittelyn jälkeen iho tuntuu ihanalta, sileältä ja silkinpehmeältä.

Laite on myös erittäin kestävä ja se voikin kestää yhden ihmisen käytössä yli kymmenen vuotta. Pienikokoinen laite kulkee vaivatta myös mukana. Virtansa laite saa laturista, joten erillisiä paristoja ei tarvita.

inFace-tuotevalikoima
Kattava inFace-tuotevalikoima sisältää toistakymmentä erilaista kauneudenhoitotuotetta syväpuhdistavasta kasvoharjasta kasvojenhoitolaitteeseen, lämmittävään ripsentaivuttimeen, hierovaan suihkuharjaan ja desinfioivaan kosmetiikkarasiaan.

Hinta ja saatavuus
inFace IPL Crystal Freezing Point Hair Removal -valoimpulssilaite on saatavana välittömästi 179 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://ewdist.fi/inface
https://youtu.be/wnZZ0m2jYbs (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viLotPRdVVXjkzH2cTg?e=Bt3L7d (kuvia)

East & West Distribution Oy
East & West Distribution Oy on suomalainen teknologiatuotteiden maahantuontiin ja tukkumyyntiin keskittyvä yritys. Se toimii Xiaomin ja sen MiOT-ekosysteemiyritysten virallisena agenttina, tukkurina ja Mistore.fi-kauppapaikan ylläpitäjänä. East & West edustaa Suomessa useita tuotemerkkejä, kuten 360, Amazfit, Amiro, Aqara, BlitzWolf, Cubot, Dreame, Imilab, inFace, Kingsmith, Nillkin, Ulefone, Unagi, Xiaodu, Xiaomi, Yeelight, Yi ja Zepp. Lisätietoja osoitteessa www.ewdist.fi.