PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONIn julkaisema My Fantastic Ranch -peli antaa pelaajalle mahdollisuuden hoivata ja opettaa värikkäitä fantasiaolentoja omalla virtuaalimaatilallaan.

My Fantastic Ranch tarjoaa pelaajalle työkalut unelmien fantasiaeläintilan luomiseen täynnä vilskettä, väriä ja tekemistä. Helppokäyttöisten hallinta- ja rakentelutyökalujen avulla pelaaja loihtii kokonaisen maatilan kasaan nopeasti. Helppouden ansiosta peli sopiikin myös lapsille ja lapsenmielisille pelaajille.

Pelimaailman keskiössä ovat söpöt ja värikkäät yksisarviset ja lohikäärmeet sekä näille opetettavat temput. Pelaaja pääsee kouluttamaan ja opettamaan fantasiaeläimiä monin eri tavoin erilaisissa tehtävissä ja aktiviteeteissa. Erilaisia fantasialentoja on kahdeksaa erilaista, joista jokaisella on omat piirteensä ja ominaisuutensa. Kouluttamisen ohella pelaajan täytyy myös ruokkia eläimet sekä huolehtia muilla tavoin näiden hyvinvoinnista.

Eläimille tulee myös löytää sopivat ratsastusoppilaat, jotta erilaisten temppujen ja tehtävien tekeminen onnistuu. Harjoittelun kautta pelaaja voi valmistautua prinssin ja prinsessan järjestämiin kisoihin, joissa onnistunut harjoittelu ja koulutus lopulta palkitaan.

Lisäksi eläintilalle voi rakennuttaa taloja ja muita rakennuksia 24 erilaisen rakennelman valikoimasta. Näistä jokaisella on oma yksilöllinen tarkoituksensa, joten mukana on myös kevyitä strategisia piirteitä.

Pelin värikäs ja söpö graafinen tyyli on luotu ennen kaikkea nuoremmat pelaajat etusijalla. Värikylläinen grafiikka ja kaunis äänimaailma tekevätkin pelimaailmasta kauniin ja rentouttavan kokea. Pelissä on myös kaksi eri pelimuotoa, joita ovat normaali rakentelu- ja koulutustila sekä vapaampi Dreamer-pelitila.

Pelin julkaisuvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/doVEfVDh-Fg.

My Fantastic Ranch on tänään julkaistu PlayStation 5-, PlayStation 4- ja Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja
www.nacongaming.com/en-GB/video-games
www.panvision.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viMAD1UrZewZUS5UXaw?e=tKwf5G (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.