PAN Vision Finlandin jakeleman ja GIANTS Softwaren julkaiseman Farming Simulator -maatalouspelin kilpapelimestaruus ratkotaan 19.-20. marraskuuta.

Farming Simulator yhdistää toisiinsa virtuaalimaanviljelyksen ja kilpapelaamisen. Pelijulkaisija GIANTS Software järjestää pelin maailmanmestaruuskisat, joilla päätetään näyttävästi Farming Simulator Leaguen eli pelin virallisen kisaliigan neljäs kausi. Kisat käydään pelijulkaisijan studiolla Saksassa.

Mestaruusturnaus striimataan pelijulkaisijan omilla sosiaalisen median kanavilla Twitchissä sekä liigan omilla kanavilla YouTubessa ja Facebookissa. Turnauslähetys alkaa kumpanakin päivänä kello 11.00 Suomen aikaa sekä 19. että 20. marraskuuta. Turnauksen juonto on saatavilla englanniksi ja saksaksi.

Turnauspeleissä nähdään jännittävää kisaamista, kun lajin parhaat pelaajat ottavat toisistaan mittaa tavoitellessaan peräti 100 000 euron palkintopotin voittosummaa.

Turnausjoukkueissa yhdistyvät maanviljelyslaitteiden valmistajat, kilpapeliorganisaatiot ja Farming Simulator -pelin harrastajat. Näistä koostuvat kolmihenkiset tiimit ratkovat keskinäisen paremmuutensa pudotuskisoissa, jotka huipentuvat sunnuntaina mestaruusotteluun. Lisätietoja ottelun rakenteesta ja aikataulusta löytyy liigan sivuilta osoitteesta https://fsl.giants-software.com/.

Kisatapahtuman striimaussivustot
https://www.twitch.tv/giantssoftware
https://www.youtube.com/c/FSLesports/featured
https://www.facebook.com/FSLesports/

Farming Simulator 22
Kaikkien aikojen monipuolisin maanviljelysimulaatio sisältää uusina viljelykasveina viinirypäleet, oliivit ja durran. Nämä vaativat erikoishuomiota ja näitä varten on ostettavissa myös omia työkoneita. Farming Simulator 22 sisältää myös uudenlaiset pelikartat täynnä tekemistä. Peruspeli sisältää kaksi uutta pelialuetta sekä uusitun Erlengratin vuoristoalueen. Yhdysvaltojen keskilännestä innoituksensa saanut Elmcreek on täynnä avaria peltoja ja aukeita, joihin pelaaja voi perustaa oman maatilansa. Virtuaalimaanviljelijät voivat suunnitella ja määrittää monenlaisia ja eri kokoisia peltoja alueelleen aitoon keskilännen tyyliin.

Farming Simulator 22 Platinum Edition ja Farming Simulator 22 Platinum ovat saatavilla sekä PlayStation 5-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc- ja Mac-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Lisätietoja
www.farming-simulator.com
www.panvision.com/pelit-ja-tarvikkeet
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh5Rh6XE9Ztcmb7iXUA?e=qaRJtn (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.