Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store julkisti useita uuteen NVIDIA RTX 4080 -näytönohjaimeen pohjautuvia pelitietokoneita.

”Uusien NVIDIA-näytönohjainten myyntiin tuleminen on aina merkkitapaus ja näytönohjainten yleinen saatavuuden paraneminen korostaa tämän uutuuden tärkeyttä”, kommentoi Jimm’s PC-Storen toimitusjohtaja Veli ’Wellu’ Nietula. ”Uuden NVIDIA RTX 4080 -näytönohjaimen kuluttajahinnan jääminen alle kahden tuhannen euron maagisen rajan helpottaa monien peliharrastajien siirtymisen vihdoin RTX-grafiikkaan. Uskommekin uusien NVIDIA RTX 4080 -pohjaisten pelitietokoneiden nousevan tänä jouluna monien lahjatoivelistojen kärkeen.”

Jimm’s Gamer Hook 4080
Jimm’s Gamer Hook 4080 on poikkeuksellisen hyvin ilmajäähdytetty pelitietokone. Sen ilmanvaihdon takaa kotelon verkkomainen etupaneeli, hunajakennolliset tuuletusaukot ja sisäänrakennetut PWM-tuulettimet. Ne varmistavat voimakkaan ilmavirran komponenteille tietokoneen toimiessa huipputehollaan. Tornikotelon laajennettavuus ja päivitettävyys ovat huippuluokkaa yhdeksällä massamuistipaikalla ja saranoiduilla lasiovilla.

Pelitietokoneen tehokas suorituskyky saavutetaan tänään myyntiin tulleella ASUS NVIDIA Geforce RTX 4080 -näytönohjaimella, jossa on 16 gigatavua salamannopeaa GDDR6X-muistia. Uusi RTX 4080 on jopa kaksi kertaa suorituskykyisempi kuin aiempi RTX 3080 -näytönohjain. Tietokoneessa on lisäksi tehokas 4,5 gigahertsin AMD Ryzen 7 7700X -suoritin, 32 gigatavun DDR5-keskusmuisti ja nopea yhden teratavun SSD-tallennustila.

Jimm’s Gamer Hook 4080 on vain yksi useista NVIDIA RTX 4080 -pohjaisista uusista Jimm’s-tietokoneista. Koko Jimm’s-pelitietokoneiden valikoima löytyy osoitteesta www.jimms.fi/fi/Product/List/000-0WH/tietokoneet–jimm-s-pelikoneet.

Hinta ja saatavuus
Jimm’s Gamer Hook 4080 on saatavana välittömästi 3 589 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron. Jimm’s-tietokoneet myydään aina räätälöityinä. Keskusyksikön ympärille voi erikseen hankkia minkä tahansa näppäimistön, hiiren, näytön ja muut lisälaitteet.

Lisätietoja
www.jimms.fi/fi/Product/Show/187289/jimms-a-n-gamer-hook/jimm-s-gamer-hook-4080-pelitietokone
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viNQw3Rl7WPacKi_hbQ?e=ZHiv0q (kuvia)

Jimm’s PC-Store
Jimm’s PC-Store Oy on sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja että asiantunteva tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, jolla on uutuudet ensimmäisenä. Vuoden 2021 liikevaihto oli noin 70 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa oli yli 60 henkilöä. Toimipaikka sijaitsee Turussa. Lisätietoja osoitteessa www.jimms.fi.