Korkeatasoisten suojusten ja kantolaukkujen valmistaja, dbramante1928 (www.dbramante1928.com) esittelee ylellisen ja tyylikkään älypuhelimien suojusmalliston, joka näyttää ja tuntuu hyvältä.

bramante-mobile-range

Huippuluokan älypuhelimet ovat korkealaatuisia ja arvokkaita laitteita, mutta vain harva suojaa niitä laadukkaista materiaaleista valmistetuilla suojilla. Valitettavan usein puhelinten suojat ovat myös varsin tyylittömiä ja tylsiä ratkaisuja. Nahasta valmistettuihin suojiin erikoistunut dbramante1928 ratkaisee ongelman yhdistämällä laadun, tyylikkyyden ja käytettävyyden toisiinsa.

Apple iPhone 5:lle sekä 4,3 ja 4,8 tuuman kokoluokan muille älypuhelimille luodut suojakotelomallit sopivat useimpien valmistajien useimmille malleille. Esimerkiksi suositut Samsung Galaxy -sarjan S2- ja S3-mallit lukeutuvat näihin.

Uusi dbramante1928-suojusmallisto kattaa niin suljetut ja avonaiset lompakkomallit, kannelliset suojakotelot, päästä avattavat suojakotelot, kaulanauhalla roikkuvan suojapussin kuin tyyliä tuovat puhelimen takakannen suojaavat nahat. Lompakkomallisiin suojakoteloihin saa älypuhelimen lisäksi esimerkiksi yhden tai useamman luottokortin omaan tilaansa.

Suojakoteloissa on otettu huomioon myös älypuhelinten toimintopainikkeet ja liittimet. Koteloissa käytetyt nahkamateriaalit vaihtelevat malleittain ja jokaisesta mallista on saatavilla useita eri värisävyjä halutun tyylin mukaisesti. Pintakuvioinnissa on hyödynnetty peruspintojen lisäksi luonnollisia kuoseja, kuten lehmänvuota, krokotiilinnahka ja hevosennahka.

Saatavuus ja hinnoittelu
dbramante1928:n suojukset ja kantolaukut ovat saatavilla jälleenmyyjiltä kautta maan. Tuotevalikoiman kuluttajahinnat vaihtelevat 14,90 – 29,90 euron välillä. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
www.dbramante1928.com
http://bit.ly/W7mBJR (yksittäisiä tuotekuvia)
http://bit.ly/ZhQW6f (ryhmäkuva)

Lisätietoja
Visionist/Jiri Koivuniemi, jiri@visionist.fi, 040 837 8097 (tiedotus)
iMinds Finland/Mika Sevón, ms@i-minds.eu, 050 404 1040 (myynti)
20:20 Mobile Finland/Ville Turkki, ville.turkki@2020mobile.fi, 044 900 0315 (tukkumyynti)

dbramante1928
dbramante1928 on laadukkaiden nahasta valmistettujen suojusten ja kantolaukkujen valmistaja, jonka kaikki tuotteet on valmistettu käsityönä aidosta nahasta. dbramante1928 huolehtii itse koko tuotantoprosessista aina nahan parkitsemisesta alkaen. Näin voidaan varmistua paitsi nahan laadusta, myös siitä miltä se tuntuu ja näyttää. Tuotteet on valmistettu parhaista intialaisista nahkalaaduista ja parhaita mahdollisia ompelumateriaaleja käyttäen.

Yrityksen valikoimaan kuuluu kannettavien tietokoneiden, tablettilaitteiden, älypuhelinten ja ulkoisten kiintolevyjen suojaamiseen erikoistuneet suojukset ja kantolaukut.

Nimensä dbramante1928 on saanut kuuluisalta renessanssiajan arkkitehdiltä ja taidemaalarilta, Donatello Bramantelta. Hänet tunnetaan kultaisen leikkauksen mestarina.