PoP

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft tuo legendaarisen Prince of Persia -pelisarjan nykypäivään useille eri pelialustoille.

Kiehtovasta tasohyppelytoiminnasta, kuumottavista taisteluista ja mielikuvitusta kutkuttavista ympäristöistään tunnettu Prince of Persia -pelisarja tekee paluun lähelle juuriaan. Prince of Persia: The Lost Crown on sivuttain rullaavan tasohyppelyperinteen mukainen toimintaseikkailu, jossa toisiinsa yhdistyvät komeat, mutta taitoa vaativat loikat ja hurjapäisyyttä vaativat taistelut sekä monenlaiset ansat aarteet ja yllätykset. Peliä onkin syystä lokeroitu hyvin suosittuun metroidvania-pelityyliin.

Monelle eri pelilaitteelle julkaistava peli on yhtäältä kuiskaus mennyttä aikakautta kuin tämän päivän modernia ja sulavaa pelattavuutta. Kauniisti liikkuva animointi, sykähdyttävät väritehosteet ja ennen kaikkea ensiluokkainen ohjattavuus tekevät pelistä nautinnollisen kokemuksen. Tätä kaikkea siivittävät upea äänimaailma ja vaikuttava musiikki.

Peli on kuin silta kahden eri aikakauden välillä. Vaikka se toisaalta hakee innoitusta ja tunnelmaa menneiden vuosikymmenten tasoloikista ja omasta perimästään, samalla peli on tehty tämän päivän pelaajia ajatellen. Pelissä tämä näkyy yhdistelmänä haastavuutta ja hallittavuutta. Enää pelaajan ei tarvitse aloittaa peliä alusta kolmen epäonnistumisen jälkeen, kuten aikoinaan tämän pelityypin tapauksilla oli tapana.

Prince of Persia: The Lost Crown -toimintaseikkailusta on julkaistu ilmainen demoversio, jonka myötä pelaajat voivat itse sukeltaa suositun persialaisruhtinaan maailmaan ja kokea sen tarunhohtoiset seikkailut omakohtaisesti.

Demoversion esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/FgDZYxGKxNo. Pelin julkaisuvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/n4vaxKwZ5rQ. Pelin musiikkiin pääsee tutustumaan osoitteessa https://youtu.be/j7LMmvFJj1g.

Prince of Persia: The Lost Crown on nyt julkaistu sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X-, Xbox One ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Lisäksi peli on pelattavissa Ubisoft+-tilauksella. Pelin ikäraja on PEGI 16.

Lisätietoja

www.ubisoft.com/en-gb/game/prince-of-persia/the-lost-crown
https://1drv.ms/f/s!Avh8gGYzxU_vicscEr2z-3-GwPZJ9g?e=CE8hH1 (kuvia)

Ubisoft

Ubisoft on maailmojen luoja, joka on sitoutunut rikastuttamaan pelaajien elämää alkuperäisillä ja ikimuistoisilla viihdekokemuksilla. Ubisoftin maailmanlaajuiset kehitystiimit luovat ja kehittävät monipuolisia pelejä, joihin kuuluvat muun muassa Assassin’s Creed, Brawlhalla, For Honor, Far Cry, Tom Clancy’s Ghost Recon, Just Dance, Rabbids, Tom Clancy’s Rainbow Six, The Crew ja Tom Clancy’s The Division. Ubisoft Connectin kautta pelaajat voivat nauttia palveluiden ekosysteemistä parantaakseen pelikokemuksiaan, saadakseen palkintoja ja pitääkseen yhteyttä ystäviin eri alustoilla. Ubisoft+ -tilauspalvelun avulla pelaajat pääsevät käsiksi jatkuvasti kasvavaan pelivalikoimaan, joka sisältää yli 100 Ubisoftin peliä ja niiden lisäosaa. Tilivuotena 2022–2023 Ubisoftin myynti oli 1 739 miljoonaa euroa. Lisätietoja on osoitteessa www.ubisoftgroup.com.