PAN Vision Finlandin jakelema ja Focus Home Interactiven julkaisema A Plague Tale: innocence -seikkailupeli vie pelaajan ruton runtelemaan 1300-luvun Ranskaan.

A Plague Tale: Innocence kertoo tarinan nuoresta Amicia-tytöstä ja pienestä Hugo-pojasta keskellä Mustan surman repimää Ranskaa. Rottien levittämä rutto aiheuttaa kärsimystä ja kuolemaa Ranskan kuningaskunnassa kaupunkien ja kylien kokoon katsomatta. Kaikkialle leviävä kulkutauti koettelee etenkin lapsia, vanhuksia ja muutoin hauraita katalin seurauksin, eikä rottien alati kasvavalle nälälle tunnu olevan loppua. Niin eläimet kuin ihmisetkin jäävät taudin jalkoihin. Mutta Amician ainutlaatuinen tulinen hehku tuntuu pitävän rotat loitolla.

Synkkä, mutta tunnelmallinen tarina kahdesta sisaruksesta matkalla läpi keskiaikaisen Ranskan on ainutlaatuinen yhdistelmä seikkailua, toimintaa, hiiviskelyä ja hahmojen keskinäistä vuorovaikutusta. Tapahtumia taustoittava karu maailma elävine ihmisineen ja tapahtumineen on miltei yhtä tärkeässä osassa kuin Amicia pikkuveljensä Hugon ohella.

Mustan ruton ohella Ranskaa riepotellaan kirkollisen inkvisition toimesta. Noitavainot, tapahtumien aiheuttamat epäluulot ja ihmisten itsekkäät motiivit luovat omat haasteensa Amician ja Hugon selviytymiskertomukseen läpi arpeutuneen maan.

A Plague Tale: Innocence -seikkailupelin maailmankuvaa ja hahmoja pohjustetaan kiehtovalla videosarjalla, jonka ensimmäinen osa on juuri julkaistu. Tämä ensimmäinen videojakso esittelee niin pelintekijöitä kuin keskushahmojen ääninäyttelijöitä, ja samalla luo taustoitusta upeasta pelimaailmasta ja sen sisältämästä seikkailusta.

Videosarjan ensimmäisen osan voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/tArvEdvXg08.

A Plague Tale: Innocence julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 14. toukokuuta 2019. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
www.aplaguetale.com
www.panvision.com/pelit
http://bit.ly/2S1KO8L (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.