Maailman johtavan oheislaitteiden valmistajan, Logitechin omistama Jaybird (www.jaybirdsport.com) julkisti langattomat RUN XT -urheilukuulokkeet.

Langattomat Jaybird RUN XT -urheilukuulokkeet tarjoavat entistä kestävämpää kuunteluelämystä juoksijoille ja aktiiviliikkujille. Hikoilulta suojatut ja täysin vesitiiviit IPX7-standardin mukaiset urheilukuulokkeet pysyvät päässä kovassakin liikkeessä. Kevytrakenteiset ja pienikokoiset urheilukuulokkeet toistavat musiikkia uskomattoman hyvällä äänenlaadulla ja vieläpä ilman tiellä roikkuvia johtoja. Jaybird RUN XT -urheilukuulokkeet ovatkin täydellinen valinta niin metsäisille lenkkipoluille kuin juoksumatoillekin.

”Olemme innoissamme voidessamme viedä RUN-urheilukuulokkeiden kehityksen entistä pidemmälle. IPX7-standardin mukaisesti vesitiiviit ja kaikenlaiset sääolosuhteet kestävät Jaybird RUN XT -urheilukuulokkeet ovat edeltäjäänsä paremmat”, kommentoi Jaybirdin suunnittelujohtaja Jeremy Saxton. ”Nyt koko Jaybird-mallisto on vedenkestävä ja hieltä suojattu. Mallistoa päivittäessämme halusimme viimeistellä kuulokkeemme myös uusin värivaihtoehdoin.”

Jaybird RUN XT -urheilukuulokkeet on tehty kestämään ääriolosuhteita. Kaksinkertaisella vedenkestävällä nanopinnoitteella viimeistellyt kuulokkeet kestävät kastumista ja hapettavaa hikeä. Tämän ansiosta kuulokkeet kestävät kovimmatkin harjoitukset ja juoksulenkit vaurioitumatta.

Kuulokkeiden korvatulpat on tehty äärimmäisen miellyttäviksi käyttää. Tulppaosat ja korviin istuvat kiinnityssiivekkeet ovat vaihdettavissa. Tämän räätälöitävyyden ansiosta Jaybird RUN XT -urheilukuulokkeet sopivat lähes kaiken kokoisiin korviin.

Tulevat puhelut, kuunneltava musiikki sekä älypuhelinten Siri- tai Google Assistant -palvelut ovat helposti käytettävissä pelkällä näppäimen painalluksella. Kuulokkeista voi halutessaan pitää korvassa vain oikeaa tulppaa, jolloin vasemmalla korvalla voi kuulla paremmin ympäristön ja liikenteen äänet musiikinkuuntelun häiriintymättä.

Jaybird RUN XT -urheilukuulokkeet toimivat yhtäjaksoisesti jopa 12 tuntia yhdellä latauksella. Lisäksi mukana toimitettavasta kuljetuskotelosta löytyy virtaa vielä kahdeksaksi lisätunniksi. Urheilukuulokkeiden akut myös latautuvat nopeasti, sillä jo viiden minuutin latausaika tarjoaa virtaa noin tunnin käyttöön.

Korkealaatuista äänentoistoa voi räätälöidä haluamillaan taajuuskorjaimen asetuksilla ilmaiseksi puhelimeen ladattavalla Jaybird-sovelluksella. Taajuuskorjaimella voidaan säätää diskanttia, keskiääniä ja bassotaajuuksia. Omia asetuksia voi tehdä haluamallaan tavalla tai hyödyntää Jaybird-yhteisön Spotify-integraatiota, josta löytyy erilaisia soittolistoja ja taajuuskorjaimen esiasetuksia. Sovellus sisältää myös Find My Buds -ominaisuuden, jonka avulla hukassa olevat kuulokkeet löytää helpommin.

Jaybird RUN XT -julkistuksen yhteydessä sovelluksen uutena ominaisuutena saapuu helmikuun alussa uusi podcast-toiminto. Sen avulla jokainen Jaybird-käyttäjä voi nauttia kuratoidusta podcast-sisällöstä helposti. Näitä soittolistoja päivitetään parin viikon välein, joten uutta kuunneltavaa on luvassa tasaisin väliajoin.

Hinta ja saatavuus
Langattomat Jaybird RUN XT -urheilukuulokkeet tulevat myyntiin helmikuussa mustina ja harmaina 189 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
https://www.jaybirdsport.com/fi-fi
http://bit.ly/2Wp8y68 (kuvia)

Jaybird
Vuonna 2006 perustettu Jaybird on aktiivisen elämäntyylin viihde-elektroniikkaan keskittynyt yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Salt Lake Cityssä, Yhdysvalloissa. Jaybirdin korkealuokkaiset urheiluun liittyvät tekniset tuotteet pyrkivät kohentamaan ihmisten elämänlaatua. Jaybird on ollut alusta alkaen langattomien urheilukuulokkeiden edelläkävijä ja on tällä hetkellä Yhdysvaltain kolmanneksi suosituin urheilukuulokkeiden valmistaja. Jaybird on omistautunut tuomaan äärimmäisen hyvää äänentoistoa kokonaisvaltaisella otteella. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.jaybirdsport.com.