PAN Vision Finlandin jakelema ja Bigben Gamesin julkaisema WRC-ajopelisarja palaa virtuaalikuljettajien iloksi. Kansainvälisen autourheiluliitto FIA:n virallinen ajopeli WRC 8 kurvaa pelikonsoleille ja pc-tietokoneille syyskuussa 2019.

WRC-pelisarja nauttii suurta suosiota ajopelaajien keskuudessa ja pelisarjan yhteisö onkin ollut aktiivinen toiveissaan pelinkehityksen suhteen. Nyt monien toivomat ominaisuudet ovat saapuneet mukaan pelisarjaan. WRC 8 sisältää entistä monipuolisemmat ominaisuudet kilpapelaamiseen sekä valikoiman legendaarisia klassikkoautoja.

FIA:n virallisena pelinä WRC 8 sisältää ajankohtaiset tiedot kauden 2019 kuljettajista ja tiimeistä. Pelissä nähdään myös runsaasti suomalaisväriä, kuten kuusinkertaisen maailmanmestarin Sébastien Ogierin kanssa Citroën Racing -tallissa vaikuttava Esapekka Lappi, Toyotan tiimissä ajava Jari-Matti Latvala ja Fordin nimissä kisaava Teemu Suninen. Mukana on myös tukkukaupalla muita menestyneitä kuljettajia aina legendaarisesta Sébastien Loebista lähtien sellaisiin nimiin, kuten Kris Meeke, Ott Tänak, Thierry Neuville, Andreas Mikkelsen, Dani Sordo ja Elfyn Evans.

Teknisiltä ansioiltaan WRC 8 -ajopeli on kehittynyt valtavasti. Entistä näyttävämpi peligrafiikka, tarkemmin nuotitettu kartanlukija, ja monipuolisempi urapelitila ovat olennaisia tekijöitä rallipelissä. Myös ajoneuvojen tarkempi mallinnus, dynaamiset säätilavaihtelut ja entistä realistisempi fysiikanmallinnus tuovat WRC 8 -peliin entistä paremman kisatunnelman.

WRC 8 -pelin edistysaskeleet eivät rajoitu vain teknisiin parannuksiin, sillä mukana on entistä enemmän ratoja, autoja ja monipuolisemmat pelitilat. Peräti 14 eri maahan sijoittuvat yli sata erilaista erikoiskoetta takaavat valtavan määrän pelattavaa. Näiden lisäksi WRC 8 sisältää päivä-, viikko- ja kuukausihaasteita kisailua janoaville pelaajille. Erityinen urapelitila sisältää oman tallimiehistön, taitovalikoiman ja autonkehityksen, joilla kaikilla on merkitys kisauran kehityksessä. WRC 8 saa myös lisäsisältöä julkaisun jälkeen historiallisten autojen myötä.

E-urheilun puolella WRC 8 laajenee yksittäiskuljettajan kisaamisesta kokonaiseen joukkuekisaan. Tämä mahdollistaa entistä monipuolisemmat kisajärjestelyt niin pienimuotoisissa kisoissa kuin isommissakin tapahtumissa.

WRC 8 julkaistaan sekä PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille syyskuussa 2019. Pelin ikäraja on PEGI 3.

Julkistusvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/WqmSrcF4Ryk.

Lisätietoja
www.wrcthegame.com
www.panvision.com/pelit
http://bit.ly/2RaBsTx (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.