Maailman johtava tallennusratkaisujen toimittaja, Seagate Technology tuo myyntiin usb-keskittimellä varustetun ulkoisen kiintolevyn. Kokonaisuuteen sisältyy myös kätevä pilvipalvelu.

BUP-Desk-Hub

Tietokonetta käytettäessä kohtaa yhä useammin tilanteen, jossa kaikki usb-liittimet ovat käytössä. Erilaiset lisälaitteet vaativat jokainen oman liitäntänsä joko johdolle tai erilliselle langattomalle vastaanottimelle. Lisäksi samoja liittimiä tarvitaan kannettavien älylaitteiden lataamista ja tiedostojen siirtämistä varten.

Kun vielä tiedostot ovat hajallaan usealla eri laitteella ja erilaisissa pilvitallennuspalveluissa, ei ole ihme jos tietotekniikan käyttö aiheuttaa harmaita hiuksia. Onneksi tällainenkin ongelma on helppoa ratkaista oikein valitulla lisälaitteella.

Seagate Backup Plus Hub on ulkoinen kiintolevy, joka tarjoaa mallista riippuen jopa kahdeksan teratavua tallennustilaa. Sen avulla automaattinen varmuuskopiointi ja muu tiedontallennus sujuu vaivatta. Näin tärkeät valokuvat, videot ja muut tiedostot saadaan helposti talteen.

Seagate Backup Plus Hub on lisäksi täysverinen usb-keskitin muille lisälaitteille. Etupaneelin kahta usb 3.0 -liitintä voidaan hyödyntää esimerkiksi älylaitteiden lataamisessa tai erilaisten lisälaitteiden liittämisessä. Keskittimen usb-liitännät saavat virtansa kiintolevyn omasta virtalähteestä ja ovat näin käytettävissä myös tietokoneen ollessa sammutettuna tai lepotilassa.

Seagate Backup Plus Hub tarjoaa tallennustilaa myös Microsoft OneDrive -pilvipalvelusta, jota voidaan hallinnoida Seagate Dashboard -ohjelmistolla. Kiintolevyn mukana tulee 20 gigatavun pilvitallennustila ilmaiseksi ensimmäisen kahden vuoden ajaksi. OneDrive-palveluun on helppo siirtää tiedostoja suoraan tietokoneelta tai älylaitteilta. Tiedostoja voidaan myös jakaa esimerkiksi ystävien ja perheenjäsenten kesken.

Saatavuus ja hinnoittelu
Seagate Backup Plus Hub tulee saataville syyskuussa 4, 6 ja 8 teratavun tallennuskapasiteeteilla 179, 289 ja 339 euron kuluttajahinnoilla. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://www.seagate.com/consumer/backup/backup-plus-desk/
https://youtu.be/9Rhv72SbelM (esittelyvideo)
http://bit.ly/2b15Wq2 (tuotekuvat)

Seagate Technology
Seagate luo tilaa inhimillisille kokemuksille innovoimalla tiedon tallentamiseen, jakamiseen ja käyttämiseen liittyviä tekniikoita. Se on maailman johtava tuotemerkki yritysten ja kuluttajien tiedontallennusratkaisuille. Seagate Technology omistaa myös LaCie-tuotemerkin. Se on vahvistanut yhtiötä entisestään ja laajentanut sekä tuotevalikoimaa että käyttäjäkuntaa. Lisätietoja osoitteessa www.seagate.com.

Seagaten mielenkiintoiseen vuonna 1978 alkaneeseen historiaan voi tutustua osoitteessa http://www.seagate.com/gb/en/about-seagate/seagate-history/.