Maailman johtava oheislaitteiden valmistaja, Logitech (www.logitech.com) tuo myyntiin ensimmäiset äänettömät hiiret. Niiden tuntuma, kestävyys ja tarkkuus ovat ennallaan, mutta häiritsevää näppäinten klikkausta ei enää kuulu.

SilentMouse

Logitech M220 Silent ja Logitech M330 Silent Plus ovat langattomia ja yhtä laadukkaita hiiriä kuin mihin on Logitechin muissakin hiirissä totuttu. Äänenvaimennuksen ansiosta uudet hiirimallit ovat kuitenkin käytännössä äänettömiä.

”Tietokonetta avokonttorissa tai kotona käytettäessä pienetkin toistuvat äänet, kuten hiiren näppäinten klikkaukset ja naksahdukset voivat kuulostaa ärsyttäviltä muiden korvaan”, kommentoi Logitechin brändijohtaja Anatoliy Polyanker. ”Siksi kehitimme Logitech M220 Silent- ja Logitech M330 Silent Plus -hiiret. Suunnittelijamme tutkivat hiirten aiheuttamia ääniä ja onnistuivat vaimentamaan näitä tuntuvasti hiiren käytön tarkkuuden tai toimivuuden siitä kärsimättä.”

Ensiluokkaisesti muotoillut hiiret toimivat miellyttävän tarkasti ja luotettavasti vaikka perinteistä painikkeen naksahtamista ei enää kuulukaan. Näin hiirtä voi käyttää muita häiritsemättä. Logitech M220 Silent ja Logitech M330 Silent Plus ovatkin maailman ensimmäiset hiiret, jotka ovat saaneet tunnustusta äänisaasteen vähentämisen puolesta kampanjoivalta brittiläiseltä Noise Abatement Societylta.

Pienen nanovastaanottimen ansiosta langattomat hiiret toimivat jopa kymmenen metrin kantosäteellä. Molemmat hiirimallit ovat yhteensopivia Windows-, Mac OS-, Chrome OS- ja Linux-käyttöjärjestelmien kanssa.

Logitech M220 Silent on suunnattu sekä vasen- ja oikeakätisille käyttäjille. Pienen kokonsa ansiosta hiiri on helppo ottaa mukaan. Virtaa hiiressä riittää yhdellä paristolla jopa puoleksitoista vuodeksi.

Logitech M330 Silent Plus tarjoaa istuvamman muotoilun oikeakätisille käyttäjille. Lisäksi hiiren kumipinnoite takaa paremman otteen. Virtaa riittää yhdellä paristolla jopa kahden vuoden käyttöön.

Saatavuus ja hinnoittelu
Logitech M220 Silent ja Logitech M330 Silent Plus tulevat myyntiin lokakuussa 29,90 ja 44,90 euron suositushinnoin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä
http://www.logitech.com/fi-fi/product/12560
http://www.logitech.com/fi-fi/product/12561
http://bit.ly/2bzLgGP (tuotekuvia & animaatioita)

Tukkurit
ALSO Finland, puh: 03 213 6100, www.also.fi
Despec Finland, puh: 09 827 53 00, www.despec.fi
Tech Data Finland, puh: 0201 55 3636, www.techdata.fi

Logitech
Logitechin suunnittelemat tuotteet ovat läsnä ihmisten päivittäisessä elämässä. Ne liittävät käyttäjänsä moniin merkittäviin digitaalisiin kokemuksiin. Logitech aloitti yli 30 vuotta sitten ihmisten tuomisen lähemmäs toisiaan tietokoneiden avulla. Nyt Logitech tekee sen musiikin, pelaamisen, videoiden ja tietotekniikan keinoin. Logitech International on perustettu Sveitsissä vuonna 1981. Logitech on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).
# # #
Logitech, Logitech-logo ja muut Logitech-tuotemerkit ovat rekisteröityjä Sveitsissä ja muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit kuuluvat vastaaville omistajilleen. Lisätietoa Logitechista ja Logitechin tuotteista löydät yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.logitech.com.