Englantilainen Gusto Telecom on valinnut Juice-mobiilitarvikkeidensa ainoaksi Pohjoismaiden jakelijakseen Aurora Groupin.

juice-family

Gusto Telecom valittiin vuoden lisätarvikevalmistajaksi brittiläisessä Mobile News Awards 2015 -gaalassa. Yhtiön Juice-tuoteperheeseen kuuluu monipuolinen valikoima mobiililaitteiden kaapeleita, latureita, kannettavia varavirtalähteitä ja Bluetooth-kaiuttimia.

Gusto Telecomin Juice-tuotteita on myynnissä yli 11 000 myyntipisteessä. Niitä myyvät monet tunnetut kansainväliset ketjut, kuten John Lewis, Boots, EE, O2, Carphone, FNAC ja Phone House. Juice on jo vakiintunut tuotemerkki Brittein saarilla, Ranskassa ja Espanjassa. Nyt yhtiö aikoo lisätä myyntiä ja operatiivisia toimintoja Pohjoismaissa ottamalla Aurora Groupin yhteistyökumppanikseen.

Aurora Group on kulutuselektroniikan ja lisävarusteiden johtava jakelija Pohjoismaissa yli sadan vuoden kokemuksella. Sillä on toimintoja kymmenessä maassa ja se on tullut tunnetuksi sekä useista konsepteistaan että poikkeuksellisista innovaatioistaan.

Gusto Telecomin toimitusjohtaja Jolyon Bennett sanoo: ”Olemme iloisia voidessamme työskennellä Auroran kanssa Juice-tuotteiden tuomiseksi Pohjoismaihin. Tiedämme, että Auroran paikallistuntemus ja kokemus voivat tehdä Juice-tuotemerkistä menestyksen Ison-Britannian tapaan. Haluamme olla markkinajohtajia ja uskomme, että meillä on nyt oikea tiimi päämäärämme saavuttamiseksi.”

”On hienoa päästä julkaisemaan Juice-tuotemerkki pohjoismaisille asiakkaillemme. Juice-tuotemerkillä on muista poikkeava lähestymistapa muotoiluun ja selkeä arvolupaus. Siksi uskomme vahvasti voivamme haastaa erityisesti vähemmän innostavien mobiilivirtalähteiden markkinat ja tuoda lisäarvoa alan tarjontaan. Vaikka Juice on tuore tuotemerkki, se on saavuttanut suunnattoman suosion ennätysajassa. Uskomme pohjoismaisten kuluttajien olevan valmiita Juice-tuotteille,” sanoo Aurora Groupin toimitusjohtaja Bent B. Madsen.

Lisätietoja
http://www.gustotelecom.com/juice/juice_store.php
http://bit.ly/2bk4bm3 (tuotekuvia)

Gusto Telecom
Gusto perustettiin vuonna 2012 tarjoamaan korkealaatuisia ja kauniisti muotoiltuja lisätarvikkeita teknisiä laitteita ymmärtävälle mobiilisukupolvelle. Yritys on siitä lähtien kehittänyt alati kasvavaa valikoimaansa tuotteilla, jotka suojaavat, lataavat ja täydentävät kuluttajien mobiililaitteita. Yrityksen mielestä tuotteiden tulee olla sekä kauniita että käytännöllisiä.

Esimerkiksi JuiceCube on värikäs pieni kuutio, jolla voi kätevästi ladata matkapuhelimen. SoundSquare ja JuiceBar ovat pieniä ja tehokkaita vempaimia, joilla voi kuunnella älypuhelimesta musiikkia Bluetooth-yhteydellä. Johtoja tai erityisosaamista elektroniikkatuotteista ei tarvita! Tarjolla on myös erilaisia lisätarvikkeita, joiden avulla voi ladata, suojata ja yhdistää erilaisia laitteita toisiinsa. Gusto kehittää jatkuvasti uusia jännittäviä tuotteita ja tuotemerkkejä laajentaakseen korkealaatuisten elektroniikkatarvikkeidensa valikoimaa.

Saat lisätietoja vierailemalla osoitteessa http://www.gustotelecom.com.

Aurora Group
Kulutuselektroniikan tarvikkeet ovat toimialamme, ja me luomme lisäarvoa pohjoismaisille asiakkaillemme innovatiivisten konseptien, tuotteiden, palveluiden ja kilpailukykyisten hintojen kautta. Haluamme olla tehokas ja vahva liikekumppani Pohjoismaissa. Haluamme olla tunnettuja konsepteistamme ja palveluistamme sekä luotettu ja arvostettu kumppani korkean innovaationopeutemme ansiosta.

Aurora Group perustettiin vuonna 1999 neljän yrityksen yhdistyessä: Rudolph Schmidt A/S, (Tanska 1915), OSK Elektrotilbehør AS (Norja 1937), Ortoconnex AB (Ruotsi 1981) ja Teletarvike Järvinen Oy (Suomi 1982). Vuonna 2006 norjalainen tCom AS (1995) liitettiin osaksi Aurora Groupia ja vuonna 2010 toimintomme laajenivat entisestään kahdella ruotsalaisella kodinkonemerkillä Hanestrom (1999) ja Gameo (1930). Vuonna 2013 Aurora Groupin osti ruotsalainen pörssinoteerattu jakelualan konserni DistIT AB, jolla on määrätietoinen kasvustrategia, joka perustuu IT-alalla toimivien menestyksekkäiden ja erikoistuneiden jakeluyritysten ostamiseen.

Nykyään Aurora Group on kulutuselektroniikan tarvikkeiden johtava jakelija Pohjoismaissa yli sadan vuoden kokemuksella ja toiminnoilla kymmenessä maassa. Logistiikka on keskittynyt Ruotsin Jönköpingiin ja osin Lilla Edetiin. Aurora Groupin hallinto ja tukitoiminnot sijaitsevat Kööpenhaminassa, Tanskassa.

Saat lisätietoja vierailemalla osoitteessa www.auroragroup.eu.