Maailman johtava tallennusratkaisujen toimittaja, Seagate Technology tuo myyntiin vaikuttavalla viiden teratavun tallennustilalla varustetun kannettavan kiintolevyn.

backup-plus-portable-family

Seagate Backup Plus Portable 5 TB tarjoaa nimensä mukaisesti peräti viisi teratavua tallennustilaa ja on samalla lajissaan maailman ainoa tässä kokoluokassa.

Viiden teratavun tallennustila mahdollistaa uskomattomien tiedostomäärien säilyttämisen. Tiedostojen tallennusmäärässä tämä tarkoittaa noin miljoonaa valokuvaa, 600 tuntia täysteräväpiirtoista videokuvaa tai jopa 1,25 miljoonaa musiikkikappaletta. Olipa kyse sitten massiivisista videotiedostoista, korkean kuvatarkkuuden valokuvista tai kaikenlaisen tiedon säilyttämiseen tarkoitetusta varmistusasemasta, Seagate Backup Plus Portable 5 TB on oikea valinta.

Seagate Backup Plus Portable 5 TB -kiintolevyn massiivinen tallennuskapasiteetti perustuu aiemmin tänä vuonna julkistettuun Seagate Barracuda -kiintolevyjen tekniikkaan. Alumiinikuoren ansiosta kiintolevy kestää kuljettamisen sekä pienet kolhut ja naarmut. Seagate Backup Plus Portable 5 TB tulee saataville mustana, sinisenä, punaisena ja hopeanvärisenä.

”Tämä on valtava saavutus suunnittelutiimeiltämme”, kommentoi Seagaten tuotepäällikkö Eber Legarreta. ”He ovat saavuttaneet saman tallennuskapasiteetin kannettavalla kiintolevyllä ja vieläpä ilman erillistä virtalähdettä. Aiemmin tämä on ollut mahdollista vain pöytätietokoneiden asemissa.”

Seagate Backup Plus Portable 5 TB hyödyntää tiedonsiirrossa huippunopeaa usb 3.0 -tekniikkaa. Tämän ansiosta tiedonsiirto eri laitteiden välillä on vaivatonta. Tiedonsiirron nopeudentarve korostuu entisestään nykyaikaisten älypuhelinten ja tablettilaitteiden kanssa. Kameroiden laadun parantuessa myös kuvanlaatu paranee ja tämä taas vaatii yhä enemmän tallennustilaa.

Esiasennetun Seagate Dashboard -ohjelmiston ansiosta sekä PC- että Mac-tietokoneiden varmuuskopioiden ottaminen on entistä helpompaa. Varmuuskopiot onnistuvat myös sosiaalisessa mediassa julkaistuista tiedoista. Seagate Mobile Backup -sovelluksen ansiosta kuvien ja videotiedostojen varmuuskopiointi sujuu vaivatta älypuhelimesta Seagaten pilvipalveluun.

Saatavuus ja hinnoittelu
Seagate Backup Plus Portable 5 TB on saatavilla 279 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://www.seagate.com/gb/en/consumer/backup/backup-plus/
http://bit.ly/2gNOuaK (tuotekuvia)

Seagate Technology
Seagate luo tilaa inhimillisille kokemuksille innovoimalla tiedon tallentamiseen, jakamiseen ja käyttämiseen liittyviä tekniikoita. Se on maailman johtava tuotemerkki yritysten ja kuluttajien tiedontallennusratkaisuille. Seagate Technology omistaa myös LaCie-tuotemerkin. Se on vahvistanut yhtiötä entisestään ja laajentanut sekä tuotevalikoimaa että käyttäjäkuntaa. Lisätietoja osoitteessa www.seagate.com.

Seagaten mielenkiintoiseen vuonna 1978 alkaneeseen historiaan voi tutustua osoitteessa http://www.seagate.com/gb/en/about-seagate/seagate-history/.