Johtava pohjoismainen kulutuselektroniikan tarviketoimittaja, Aurora Group tuo myyntiin Dog & Bone Wetsuit -älypuhelinsuojat. Niiden ansiosta puhelin kestää laskettelurinteiden, uimarantojen ja afterski-bileiden kosteat tunnelmat tai vahinkoja aiheuttavat kolahdukset.

db_wetsuit

Laskettelurinteet ovat paikkoja, joissa halutaan rentoutua huolettomasti upeista maisemista ja vauhdin hurmasta nauttien. Kukapa ei haluaisi tallentaa upeita kuvia tai videoita komeista laskuista ja jakaa niitä sosiaaliseen mediaan.

Olipa kyse Facebook-päivityksestä tai Instagram-kuvasta, muistojen tallentamiseen älypuhelin on mitä oivallisin väline. Se on myös menossa mukana ja altis laskettelurinteiden tai uimarantojen myötä kosteudelle ja kolhuille. Niin ikään vauhdikkaiden ja kosteiden afterski-pirskeiden myötä saattaa puhelin joutua vahingoille alttiiksi. Onneksi älypuhelin on helppo suojata tällaisilta onnettomuuksilta.

Dog & Bone Wetsuit Topless on vesitiivis älypuhelinsuoja, jossa yhdistyvät tyylikäs muotoilu ja armeijatason suojastandardit. Suoja on IP68-standardin mukainen, joka tarkoittaa suojan tarjoavan mahdollisimman hyvää suojaa vedeltä ja pölyltä. Iskua vaimentavien materiaalien ansiosta Wetsuitilla suojattu puhelin kestää pudotukset jopa kahden metrin korkeudesta. Kokonaisuus on viimeistelty kumipinnoitteella, jonka ansiosta puhelin pysyy hyvin otteessa. Dog & Bone Wetsuit Topless on saatavilla viitenä eri värivaihtoehtona iPhone 7- ja iPhone 7 Plus -malleille.

Dog & Bone Wetsuit Impact on Topless-mallin tapaan IP68-standardin mukaisesti suojattu kosteudelta ja pölyltä. Impact-mallissa on lisäksi iPhonen näytön peittävä suojakalvo, joka tarjoaa lisäsuojaa kovasta menosta nauttiville iPhone-omistajille. Wetsuit Impact -älypuhelinsuojat ovat saatavilla kolmena eri värinä iPhone 7- ja iPhone 7 Plus -malleille.

Saatavuus ja hinnoittelu
Dog & Bone Wetsuit Topless- ja Wetsuit Impact -älypuhelinsuojat ovat saatavilla 79,95 – 84,95 euron kuluttajahintoihin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://auroragroup.fi/fi/#ac=m_Start&f=b%3ADog%2520%2526amp%253B%2520Bone
http://www.dogandbonecases.com
http://bit.ly/2icfjmz (kuvia)
https://youtu.be/3YAleG1AnOo (esittelyvideo)

Dog & Bone
Viimeisten vuosien aikana älypuhelimet ja tablettilaitteet ovat tulleet yhä keskeisempään osaan jokapäiväisessä elämässä ja muuttaneet elintapojamme. Puhumme, kirjoitamme, opimme, matkustamme ja pelaamme. Hyödymme näistä laitteista monin eri tavoin ja tästä johtuen on tärkeää suojata näitä laitteita. Australialainen Dog & Bone on tullut tunnetuksi nimeksi alan kestävimpien älypuhelin- ja tablettilaitesuojien sekä kannettavien tietokoneiden suojien valmistajana. Dog & Bone sai alkunsa halusta ottaa kaikki irti omistamistaan laitteista ja näin hyödyntää näitä laitteita kaikenlaisissa ympäristöissä. Yrityksen visiona on yhdistää laitteiden suojaaminen teknologisiin ratkaisuihin ja sovelluksiin. Lisätietoja osoitteessa www.dogandbonecases.com.

Aurora Group
Aurora Group jakelee ja markkinoi useita tunnettuja ja kiinnostavia kulutuselektroniikan tuotemerkkejä Pohjoismaissa. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat audio/video, kodin elektroniikka, IT-/pelitarvikkeet, mobiilituotteet ja valkoisen linjan tuotteet. Aurora Group Finland Oy sijaitsee Pirkkalassa ja vastaa niin Suomen kuin Baltian myynnistäkin. Lisätietoja osoitteessa www.auroragroup.fi.