Konsultointiyritys Saaspoint, Salesforce.com-teknologiaan pohjautuvien ratkaisujen toimittaja, vahvistaa asemaansa Suomen markkinoilla perustamalla toimiston Helsinkiin. Suomeen perustettavan toimipisteen avaaminen on tärkeä askel Saaspointin laajentumiselle Pohjoismaiden markkinoilla, koska Salesforce.com-ratkaisujen konsulttipalvelujen kysyntä on voimakkaassa kasvussa ja suomalaisille asiakkaille voidaan luoda parempi paikallinen tuki.

saaspointlogo

Saaspoint laajenee Suomeen uuden aluevastaavan Ikla Puustisen johdolla, joka on sertifioitu Salesforce.com-konsultti. Ikla on suorittanut kauppatieteen maisterin tutkinnon Vaasan yliopistossa ja omaa laajan kokemuksen CRM-järjestelmistä. Hän on aikaisemmin työskennellyt CRM-työkalujen ja -myyntiprosessin kehittämisen parissa oman yrityksen kautta ja elektroniikanvalmistajayritys Elcoteqin palveluksessa.

”Iklan tausta tekee hänestä erittäin pätevän ja hyvän paikallisen resurssin meille. Odotamme lisäävämme markkinaosuuttamme merkittävästi Suomessa”, kertoo Dick Andersson, Saaspointin Pohjoismaiden johtaja. ”Meillä on nyt tarjota myös Suomen Salesforce-asiakkaille teknisesti kehittyneitä palveluja, kuten integraatioita Salesforce.com-ympäristöihin, tai kehitystyötä Force.com teknologia-alustalle.”

Saaspoint on jo tehnyt useita hankkeita tunnettujen suomalaisyritysten kanssa. Saaspoint, jolla on toimisto myös Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Irlannissa, avasi Pohjoismaiden toimiston Tukholmaan vuonna 2007 ja on jo tehnyt hankkeita yli 50 yritykselle kaikkialla Pohjoismaissa.

Lisätietoja

Dick Andersson
Nordic Director
Tel: +46 8 411 33 60
Sähköposti: dick.andersson@Saaspoint.com

Ikla Puustinen
Aluevastaava Suomi
Puh: +358 50 330 8525
Sähköposti: ikla.puustinen@saaspoint.com

Saaspoint
Saaspoint on johtava maailmanlaajuinen konsulttitoimisto, joka helpottaa ja kehittää cloud computing -ratkaisuja yrityksille. Henkilökuntamme kokemus ja tiivis yhteistyö innovatiivisten yritysten sekä kumppanien, kuten Google ja Salesforce.com, kanssa takaa, että olemme edelläkävijä uusien innovaatioiden luomisessa ja asiakaspalvelussa. Yhtiön muiden toimistojen sijainti Euroopassa ja Yhdysvalloissa varmistaa nopeiden, kustannustehokkaiden ja liiketoiminnallisten hyötyjen toimittamisen asiakkaillemme. www.saaspoint.com