Tietojärjestelmien tietoturvan ja riskienhallinnan markkinajohtaja, McAfee Inc. (www.mcafee.com) on ostanut Solidcore Systems Inc:n 33 miljoonalla dollarilla. Solidcore on yksi johtavista tietokoneiden sovellusten hallintaan ja suojaamiseen keskittyvistä yrityksistä. Sen tuotteet parantavat IT-ympäristöjen tietoturvaa, tietoturvasäännösten toteutumista ja järjestelmien käytettävyyttä.

solidcore

Solidcoren whitelisting-tekniikka tarjoaa suojan haavoittuvia tai haitallisia sovelluksia vastaan. Sillä varmistetaan, että palvelimilla sekä mobiili- ja päätelaitteissa käytetään vain etukäteen hyväksyttyjä ohjelmia ja ohjelmakoodia. McAfee tulee yhdistämään Solidcoren dynaamisen whitelisting- ja tietoturvan määrittelyteknologian McAfeen tietoturvamääritysten noudattamista valvovien ohjelmistojen kanssa. Asiakkaat tulevat hyötymään integroitavista teknologioista McAfee ePolicy Orchestrator -konsolin keskitetyn hallinnan ja raportoinnin kautta.

Solidcoren korttimaksuihin liittyvien tietojen eheyttä ja asianmukaisuutta valvova FIM-teknologia (File Integrity Monitoring) tulee tarjoamaan McAfeelle skaalautuvan mallin, jolla vahvistetaan sekä pienten että isojen liikeyritysten tietoturvasäännösten toteutumista. Solidcoren muutostenhallinta- ja konfigurointiohjelmistot, kuten HP Business Service Automation -hallintaohjelmisto, antavat McAfeelle mahdollisuuden tarjota asiakkailleen ratkaisuja, joilla he voivat virtaviivaistaa tietoturvaohjelmistojensa käyttöä. Solidcoren VMware Hypervisor- ja Microsoft Hyper-V -virtuaaliympäristöihin suunnitellut tuotteet vahvistavat myös McAfeen virtualisoinnin tietoturvaan liittyvää tarjontaa.

Lisätietoja: http://www.mcafee.com/us/about/corporate/mcafee_Solidcore.html

Lisätietoja

Tiedotus ja testituotteet:
Visionist / Jiri Koivuniemi, email: jiri@visionist.fi, puh: 040-8378097

Tekniset kysymykset ja haastattelut:
McAfee Finland / Janne Aro, email: jarno_aro@mcafee.com, puh: 040-7351705

Tukkurit ja myynti:
Arrow ECS Finland Oy, www.arrowecs.fi, puh: 0207-656600
TechData Finland Oy, www.techdata.fi, puh: 020-1553636
McAfee Finland / Caj Salovaara, email: caj_salovaara@mcafee.com, puh: 09-2516353

McAfee Avert Labs
McAfee Avert Labs ylläpitää kansainvälistä korkealuokkaista tietoturvauhkia tutkivaa organisaatiota työllistäen tutkijoita 16 maassa ympäri maailman. Avert Labs yhdistää haittaohjelma- ja virustorjuntatutkimuksen sekä tietoturvahyökkäysten torjunnan ja haavoittuvuuden tutkimisen asiantuntemuksen maailmanlaajuisesti.

McAfee Inc.
McAfee Inc on johtava tietoturvateknologiaan keskittynyt yritys ja sen pääkonttori on Santa Clarassa, Yhdysvalloissa. Se toimittaa proaktiivisia ja hyväksi havaittuja ratkaisuja ja palveluja, jotka suojaavat järjestelmiä ja verkkoja ympäri maailman. Ainutlaatuisen tietoturvaosaamisensa ja innovointiin keskittymisensä ansiosta McAfee auttaa kotikäyttäjiä, yrityksiä, julkista sektoria ja palveluntarjoajia estämään hyökkäyksiä ja käyttökatkoksia sekä seuraamaan ja parantamaan tietoturvaansa. http://www.mcafee.com

McAfee, SiteAdvisor, IntruShield, Foundstone, VirusScan, Avert, Total Protection, AntiSpyware, Secure Content Management, ePolicy Orchestrator, Remediation Manager, Policy Auditor, Data Loss Prevention, Intrusion Prevention System ja Secure Internet Gateway ovat McAfee Inc.:n ja/tai sen tytäryhtiöiden tuotemerkkejä tai rekisteröityjä tuotemerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. McAfeen punainen väri tietoturvan yhteydessä on tunnusomainen McAfeen tuotteille. Kaikki muut rekisteröidyt tai rekisteröimättömät tuotemerkit ovat omistajiensa omaisuutta. © 2009 McAfee Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.