Buffalo Technology (www.buffalotech.com) julkaisi päivitetyn WLAN-reitittimen ja -tukiaseman yhdistelmän. Buffalo Nfiniti Wireless-N High Power kasvattaa langattoman verkon toiminta-aluetta ja siirtonopeuksia. Se voidaan myös liittää ulkoiseen USB-tallennuslaitteeseen ja näin rakentaa NAS-verkkotallennusratkaisu helposti.

wzrhpg300nh

Tyylikkäästi muotoillun Nfiniti Wireless-N High Power -tukiaseman säädettävät antennit kasvattavat verkon toiminta-alueen kattavuutta ja minimoivat katvealueiden syntymisen. Lisäksi tukiaseman asennusmahdollisuus myös seinälle tekee reitittimen sijoittamisen helpoksi. Tukiaseman avulla saavutetaan langattomassa käytössä jopa 300 megabitin sekuntinopeus ja siinä on neljä jopa 1 gigabitin nopeudella toimivaa Ethernet-liitäntää. Näiden ansiosta jopa HD-tasoisen sisällön siirtäminen useamman tietokoneen verkossa on nopeaa ja häiriötöntä.

Oman NAS-verkkotallennuslaitteen luominen onnistuu helposti liittämällä reitittimen USB-liitäntään ulkoinen kiintolevy. Lisäksi sisäinen BitTorrent-ohjelma lataa tarvittavat tiedostot verkosta myös tietokoneen ollessa sammutettuna.

Reititin täyttää 802.11n Draft 2.0 -standardiluonnoksen vaatimukset ja siinä on laajennettu monitasoinen tietoturva. AOSS-järjestelmän (AirStation One-Touch Secure System) avulla verkkoyhteyden muodostaminen onnistuu yhdellä napin painalluksella ja asetusten muokkaaminen on helppoa selainpohjaisella hallintatyökalulla. Automaattinen lepotila vähentää turhaa energiankulutusta.

Saatavuus ja hinnoittelu
Nfiniti Wireless-N High Power (WZR-HP-G300NH) tulee saataville toukokuun aikana ja sen kuluttajahinta on 99 euroa (sis. ALV22%).

Viralliset tukkurit
Dacco Corporation Oy, 02-274 0000, www.dacco.fi
PAN Vision Finland Oy, 02-273 4000, www.panvision.com

Buffalo Technology
Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007 ja 2008 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien, langattomien reitittimien ja monipuolisten USB-muistitikkujen tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin.

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation Live ja Mini auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. NFiniti on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.

Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.