Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft tuo Roller Champions -kisailuun uutta sisältöä itämaiseen tyyliin.

Vauhdikkaan Roller Champions -urheilupelin uudet tuulet puhaltavat mukaan aasialaisia tunnelmia, kun Dragon’s Way -kausi esittelee uutta sisältöä ja itämaisia teemoja pursuavan pelilaajennuksen. Uusina pelikenttinä nähdään Bangkokista, zen-pyhätöstä ja lohikäärmetemppelistä vaikutteita saaneita tapahtumapaikkoja, jotka suorastaan huokuvat eksotiikkaa.

Lisäksi pelikausi tuo mukanaan Roller Pass -saavutuskortin, joka on jaettu peräti 60 saavutustasoon. Näistä jokaisessa on kiehtovia peliteemaisia palkintoja, kuten koristeita, hahmoeleitä, pelihahmon varusteita ja muita kausikohtaisia mukavuuksia. Aiempien kausien tapaan myös tällä kaudella saavutuskortin täyteen saaminen hyvitetään pelaajalle. Kyseessä on kuitenkin saavutus, johon vain omistautuneet lohikäärmeen polkua kulkeneet mestarit voivat yltää.

Dragon’s Way -kausi tuo myös muita palkintoja mukanaan. Ensimmäinen näistä on päiväkohtainen bonusjärjestelmä, joka palkitsee pelaajan kolmesta ensimmäisestä ottelusta ylimääräisin fanein. Lisäksi pika-, tapahtuma- ja rankkausjärjestelmän ottelut tuovat entistä enemmän faneja pelaajalle, riippumatta ottelun lopputuloksesta. Voittaja toki saa eniten, mutta myös tasapeleistä ja tappioista palkitaan.

Kauden sata parasta pelaajaa palkitaan ainutlaatuisin teemabannerein. Tehtävä ei ole helppo, sillä kunkin kuukauden lopussa vain sata parasta pelaajaa voivat ansaita nämä bannerit. Tehtävä vaatii harjoittelua, suorittamista ja kärsivällisyyttä!

Dragon’s Way -kauden esittelyvideot voi katsoa osoitteissa https://youtu.be/bpro4JoDUao ja https://youtu.be/Gm2PMk-GhYk.

Vauhdikasta virtuaalista kilpaurheilua pelilaitteiden näytöille tarjoileva Roller Champions on uudenlainen urheilupelikokemus, joka yhdistää toisiinsa futuristista pallopeliä, rullaluistelua ja joukkuevetoista taktikointia. Erikoiset ja persoonalliset pelikentät tarjoavat vauhtia ja hurjia tilanteita tavalla, jota ei ole ennen pelikoneilla nähty. Mikä parasta, peli on täysin ilmaiseksi pelattavissa. Vaikka pelin perusteet on helppo oppia ja säännöt hetkessä sisäistettäviä, todelliseksi mestariksi tuleminen vaatii harjoittelua ja kärsivällisyyttä. Joukkueet muodostuvat kolmen hengen tiimeistä, jotka pyrkivät pudottamaan pallon vastustajan maalirinkiin. Roller Champions tukee myös alustojen välistä ristiinpelaamista, minkä ansiosta kavereiden kanssa on helppo järjestää yhteisiä peli-iltoja pelialustasta riippumatta.

Roller Champions on saatavana sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5-, PlayStation 4- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Peli on saatavana myös Epic Games Store -pelipalvelusta.

Lisätietoja
www.rollerchampions.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhs4s64el60HBLGtOFw?e=TSauE9 (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Brawlhalla, Far Cry, For Honor, Just Dance, Watch Dogs, The Crew, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2020-2021 oli yli 2,241 miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.