Maailman johtavan oheislaitteiden valmistajan Logitechin sekä kilpaurheilu- ja superautoistaan tunnetun McLarenin yhteisvoimin järjestämät virtuaaliset ajokisat tarjoavat hulppeita palkintoja kuljettajista parhaimmille.

Logitech McLaren G Challenge 2022 -ajokisat haastavat virtuaalikuljettajat rattiohjaimiensa ääreen kisaamaan kovista palkinnoista ja kokemaan vauhdin hurmaa ajosimulaatioiden parissa. Logitech G ja McLaren järjestävät jo viidettä kertaa kiehtovan kisakokemuksen, jossa otetaan mittaa maailman parhaista virtuaalikuljettajista. Kilpailu on avoinna kaiken tasoisille simulaatio- ja ajopeliharrastajille.

Tällä kisakaudella potti koostuu peräti 150 000 dollarin arvoisesta palkintokokonaisuudesta. Rahapalkintojen ohella voittaja saa maksetun matkan Itävallan F1 Grand Prix -formulakisoihin. Kisareissun kohokohtiin kuuluvat kilpakuljettaja Lando Norriksen tapaaminen sekä hänen nimikirjoituksellaan varustettu McLaren-lahjakokonaisuus.

Virtuaalikilpailua isännöi simulaatiokisojen johtava taho SimRacing.gp-kisayhteisö. Logitech McLaren G Challenge -kisoihin osallistuvat kuljettajat pääsevät kisaamaan ajoradoilla kilpailua varten räätälöidyllä Assetto Corsa Competizione -ajopelillä. Peli on kuin tehty koettavaksi uudella Logitech G Pro Wheel -rattiohjaimella.

Karsinnoista parhaiten selvinneet kilpa-ajajat osallistuvat kisoihin, joista lopulta poimitaan parhaat kuljettajat neljään alueelliseen päätöskisaan. Euroopan- ja Pohjois-Amerikan-kilpailut näytetään suorana lähetyksenä maaliskuussa 2023 osoitteessa https://www.twitch.tv/LogitechG. Kisavoittajien ohella lähetyksissä palkitaan kaksi onnellista osallistujaa katsojien joukosta, joille on luvassa mehevät katsojapalkinnot.

Virtuaalikisoihin rekisteröityminen on nyt avoinna osoitteessa www.logitechgchallenge.com.

Lisätietoja
www.logitechgchallenge.com
https://youtu.be/JnVtH5h7khs (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viMopBoTcomuYdtigXQ?e=nqeY6S (kuvia)

McLaren Racing
Uuden-Seelannin kilpakuljettaja Bruce McLaren perusti McLaren Racingin vuonna 1963. Tiimi ajoi ensimmäisen Formula 1 -kilpailunsa vuonna 1966. Siitä lähtien McLaren on voittanut 20 Formula 1 -mestaruutta, yli 180 Formula 1 -kilpailua, Le Mansin 24 tunnin ajot ensimmäisellä yrittämällään ja Indianapolis 500 -kisat kolmesti. McLaren Racing kilpailee tällä hetkellä vuoden 2021 FIA Formula 1 -mestaruuskilpailuissa Lando Norrisin ja Daniel Ricciardon kanssa. Vuoden 2021 INDYCAR-sarjassa tiimi ajaa Arrow McLaren SP -kuskien Pato O’Wardin ja Felix Rosenqvistin kanssa. Vuonna 2022 McLaren Racing aloittaa uudessa moottoriurheiluluokassa, kun McLarenin tiimi kaasuttaa myös innovatiiviseen ja täysin sähköiseen Extreme E -maastokilpailusarjaan. Lisätietoja osoitteessa www.mclaren.com.

Logitech G
Logitech Internationalin omistama Logitech G -tuotemerkki on tietokone- ja konsolipelitarvikkeiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Logitech G tarjoaa kaiken tasoisille pelaajille alan johtavia näppäimistöjä, hiiriä, kuulokkeita, hiirimattoja ja simulaatio-ohjaimia, kuten ratteja ja lento-ohjaimia. Ne ovat syntyneet intohimosta pelaamiseen sekä innovatiivisen muotoilun ja kehittyneiden teknologioiden ansiosta. Logitech International on perustettu vuonna 1981 ja sen pääkonttori sijaitsee Sveitsin Lausannessa. Yhtiö on pörssilistattu SIX Swiss Exchangessa (LOGN) ja Nasdaq Global Select Marketissa (LOGI).  Lisätietoa Logitech G:stä osoitteessa www.logitechg.com.