Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti E3-pelimessuilla jatkoa suositulle musiikkipelilleen. Edeltäjänsä lailla Rocksmith 2014 Edition tekee oikean kitaran soittamisesta helppoa, hauskaa ja innostavaa.

rocksmith2014

Yhdysvaltalaisen Research Strategy Groupin tekemän tutkimuksen mukaan ensimmäinen Rocksmith-peli osoittautui nopeimmaksi tavaksi oppia oikeaa kitaransoittoa. Niin ikään Toluna Groupin tekemän tutkimuksen mukaan peräti 95 prosenttia Rockmith-soittajista kertoi soittotaitojensa kehittyneen pelin pelaamisen myötä. Rocksmith 2014 Edition vie kitaransoiton oppimisen vielä entistä pidemmälle.

Täysin uudenlaisen käyttöliittymän ja uusien ominaisuuksien ansiosta Rocksmith 2014 Edition keskittyy entistä paremmin kitaransoiton avainasioihin. Samalla peli tekee oikean sähkökitaran tai -basson soittamisen opettelemisesta entistä nopeampaa ja hauskempaa kuin mikään muu tapa.

Uusi ja täysin tarpeen mukaan räätälöitävä Riff Repeater -ominaisuus antaa pelaajille mahdollisuuden valita mitä osaa kappaleesta halutaan soittaa. Samalla voi säätää vaikeutta ja nopeutta kesken soiton.

Niin ikään uusi Master Mode puolestaan tekee muistinvaraisesta soittamisesta entistä helpommin lähestyttävää. Guitarcade-minipelit on puolestaan luotu hiomaan tiettyjä erityisiä soittotaitoja.

Näiden joustavien ja monipuolisten harjoitustyökalujen ansiosta omien suosikkikappaleiden soittaminen oikealla sähkökitaralla tai bassokitaralla ei ole koskaan ollut näin helppoa, innostavaa ja mukavaa.

Rocksmith 2014 Edition käsittää myös täysin uusitun kappalevalikoiman. Mukana on yli 50 hittibiisiä, joihin lukeutuvat Alice in Chainsin ”Stone”, Aerosmithin ”Walk This Way”, Bob Dylanin ”Knockin’ On Heaven’s Door”, The Smashing Pumpkinsin ”The Chimera”, Oasiksen ”Don’t Look Back In Anger” ja monia muita kappaleita. Lisää kappale- ja artistijulkistuksia on luvassa lähikuukausien aikana.

E3-messujen lavalla Ubisoft esitteli pelin Session Mode -pelitilan, jossa eritasoiset pelaajat voivat jammailla kitaran kanssa virtuaaliyhtyeen soittaessa mukana taustalla. Pelaaja valitsee musiikin tyylin sekä haluamansa soittimet mukaan ja kaikki muu hoituu dynaamisesti pelaajan soiton mukaisesti.

Rocksmith 2014 Edition -pelin ennakkotilaajat saavat The Smashing Pumpkinsin ”Cherub Rock” -kappaleen ilmaisena latauksena pelin ilmestyttyä.

Saatavuus ja hinnoittelu
Rocksmith 2014 Edition julkaistaan lokakuussa sekä Xbox 360- ja PlayStation 3 -pelikonsoleille että PC- ja Mac-tietokoneille. Pelin alustakohtaiset hinnat vahvistetaan myöhemmin.

Lisätietoja
http://rocksmith.ubi.com
http://bit.ly/13UgkTc (esittelyvideo)
http://bit.ly/11d3Cgy (tuotekuva)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtavia tietokone- ja konsolipelijulkaisijoita, jonka pääkonttori sijaitsee Rennesissä, Ranskassa. Yrityksellä on pelistudioita 17 maassa sekä tytäryhtiöitä yhteensä 26 maassa. Ubisoftin lukuisiin pelituotteisiin kuuluvat muiden muassa Assassin’s Creed- ja Tom Clancy’s Ghost Recon -pelisarjat sekä Prince of Persia -pelit. http://www.ubi.com/fi/