Tietokoneisiin ja internetiin liitettävien digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja, Creative Labs (www.creative.com) tuo myyntiin äärimmäisen korkeatasoisen ja älykkäällä tekniikalla varustetun pelikuulokemalliston.

sb_evo_zxr

Sound Blaster EVO ZxR ja Sound Blaster EVO Zx ovat maailman ensimmäiset langattomat pelikuulokkeet, jotka hyödyntävät tehokasta Sound Blaster SB-Axx1 -moniydinsuoritinta äänenlaadun kohentamiseen. SB-Axx1 parantaa äänenlaatua korkeatasoisen tekniikan avulla, olipa kyse elokuvista, peleistä, musiikista tai äänikommunikaatiosta.

Pelikuulokkeiden käyttämän äänenlaatua parantavan SBX Pro Studio -teknologian hyödyt korostuvat erityisesti pakattua ääntä kuunneltaessa. Tällaisia äänilähteitä ovat esimerkiksi mp3-tiedostot, YouTube-videot, musiikin suoratoistopalvelut, mobiilipelit ja erilaiset videopalvelut. SBX Pro Studio tuo esiin sekä matalia että korkeita taajuuksia. Lisäksi se luo paremman vaikutelman ympäröivästä äänestä sen tulosuunnasta riippumatta. SBX Pro Studion eri äänitekniikat hallitsevat sekä älykkään äänenvoimakkuuden tasauksen että nostavat pelien ja videoiden puheääntä paremmin esille muusta äänimaailmasta.

Korkeatasoisen äänentoiston lisäksi Sound Blaster EVO -pelikuulokkeet sopivat erinomaisesti myös äänikommunikaatioon älypuhelinten ja tablettilaitteiden kanssa. Kristallinkirkas ja selkeä puheääni luonnistuu jopa meluisassa ympäristössä kuulokkeisiin piilotettujen kahden mikrofonin ansiosta. SB-Axx1-suorittimen ja CrystalVoice Focus -teknologian ansiosta pelikuulokkeet vaimentavat taustamelua ja korostavat puheäänen selkeyttä.

Kuulokkeissa oleva inNoiseReduction-toiminto puolestaan vaimentaa taustamelua soittajan suunnalta, kun kuulokkeita käytetään puhelun vastaanottamiseen. Lisäksi kuulokkeiden asetuksista voidaan muokata omaa puheääntä erilaisin efektin ainutlaatuisella CrystalVoice FX -toiminnolla.

Sound Blaster EVO -pelikuulokkeet voidaan liittää muihin laitteisiin langattomasti sekä Bluetooth-tekniikalla että NFC-toiminnolla napauttamalla niitä kevyesti toiseen Bluetooth-laitteeseen. Kuulokkeet voidaan liittää myös PC- tai Mac-tietokoneisiin USB-liitännällä, jolloin voidaan nauttia laadukkaasta 24 bitin äänentoistosta. Kuulokkeissa on myös perinteinen 3,5 millimetrin stereoliitäntä.

Kuulokkeiden äänitoimintoja voidaan mukauttaa tarpeiden mukaan Sound Blaster Central -sovelluksella. Sovellus on saatavilla ilmaiseksi iOS- ja Android-laitteille. Myös PC- ja Mac-tietokoneille on saatavilla ilmaiseksi erillinen Sound Blaster EVO Control Panel -ohjelmisto. Kuulokkeiden äänenvoimakkuutta ja SBX Pro Studio -asetuksia voidaan säätää myös suoraan kuulokkeissa sijaitsevien toimintopainikkeiden kautta.

Sound Blaster EVO -pelikuulokkeet on muotoiltu tyyliä, suorituskykyä ja asennetta mukaileviksi. Musta-punainen väritys ja käyttömukavuutta korostavat korvakupit tekevät pelikuulokkeiden käytöstä miellyttävää myös pitkissä kuuntelusessioissa.

Sound Blaster EVO ZxR- ja EVO Zx -pelikuulokkeiden lisäksi mallistoon kuuluu myös kaksi edullisempaa mallia. Sound Blaster EVO Wireless vastaa muotoilultaan, liitännöiltään ja toimivuudeltaan muutoin Sound Blaster EVO Zx-mallia, mutta ilman äänenlaatua parantavaa Sound Blaster SB-Axx1 -moniydinsuoritinta. Sound Blaster EVO on puolestaan edullisempi langallinen malli ilman SB-Axx1-suoritinta ja Bluetooth-yhteyttä.

Sound Blaster EVO ZxR hyödyntää äänentoistossa huipputehokasta 50 millimetrin kuuloke-elementtiä ja aktiivista taustamelun poistoa. Muissa kuulokkeissa on 40 millimetrin elementti.

Hinta ja saatavuus
Sound Blaster EVO ZxR ja Sound Blaster EVO Zx tulevat myyntiin elokuussa 299 ja 229 euron kuluttajahinnoin. Sound Blaster EVO Wireless ja Sound Blaster EVO tulevat myyntiin heinäkuussa 179 ja 129 euron hinnoin. Kaikki hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
http://fi.creative.com/products/welcomenew.asp?category=437&#subcat865
http://bit.ly/12smw7W (tuotekuvia)

Creative Labsin tukkurit
ALSO Finland Oy, www.also.fi
PAN Vision Finland Oy, www.panvision.com

Creative Labs
Creative Labs on digitaalisten viihdetuotteiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Yhtiö on erityisen tunnettu Sound Blaster® -äänikorteistaan sekä multimediavallankumouksen aloittamisesta. Nykyisin Creative vie eteenpäin digitaalista viihdettä palkituilla äänentoistoratkaisuilla, monipuolisilla kaiuttimilla, kuulokkeilla ja kannettavilla medialaitteilla. Creativen innovatiiviset laitteet, omat teknologiat, sovellukset sekä palvelut hyödyntävät internetiä ja antavat kuluttajille mahdollisuuden kokea korkealaatuista digitaalista viihdettä milloin ja missä tahansa. www.creative.com