Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) julkisti E3-pelimessuilla vallankumouksellisen verkkoajopelin. Vuoden 2014 alkupuolella ilmestyvä The Crew julkaistaan Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille sekä PC-tietokoneille.

thecrew

The Crew sysää pelaajat hurjapäiseen kyytiin, jonka tapahtumapaikkana on valtava Yhdysvaltoihin sijoittuva avoin pelimaailma. Luvassa on kiehtovia haasteita ja vaihtelevaa maastoa. Matkalla kuljetaan aina suurkaupunkien keskustoista uinuviin lähiöihin, piirikunnasta ja osavaltiosta toiseen ja merenrannoilta vuorenhuipuille.

The Crew määrittää ajopelien vapauden aivan uudella tavalla tuomalla pelaajille valtavan leikkikentän, jossa he voivat toteuttaa omia ajohaaveitaan ennen näkemättömällä tavalla. Olipa kyse katuajoista, maastossa kaahailusta, rata-ajoista tai mutarallista, The Crew on ajokokemus lukemattomiin eri mahdollisuuksiin.

Mahdollistaakseen tämän kaiken, The Crew hyödyntää uusien pelilaitteiden tehoja ainutlaatuisella tavalla. Kaikille yhteistä pelimaailmaa kansoittavat muut oikeat pelaajat, joista jokainen voi olla joko potentiaalinen kilpailija tai liittolainen. Tällainen ratkaisu lisää sekä kilpailuhalua että yhteistyömahdollisuuksia pelaajien kesken. Elävä pelimaailma mahdollistaa myös yksilöllisen pelikokemuksen jokaiselle pelaajalle, sillä jokainen pelaaja tekee valintansa itse. Halutaanko ajaa yksin vai porukassa, kisata kavereiden kanssa vai haastaa vastaantulijoita. Valinta on pelaajan.

Lisäksi pelaajat voivat vaikuttaa The Crew -pelimaailmaan älypuhelimen tai tablettilaitteen avustuksella. iOS- ja Android-laitteille julkaistavan lisäsovelluksen avulla pelikokemusta voidaan täydentää pelilaitteen ulkopuolisella lisäsisällöllä.

Pelin tekemisestä vastaa monien ajopelien konkareista koostuva Ivory Tower -tiimi, joka on tehnyt yhteistyötä useiden Ubisoftin omien pelistudioiden kanssa. The Crew -pelin kehitykseen on osallistunut myös Reflections-studio, joka tunnetaan erityisesti maineikkaasta Driver-pelisarjastaan.

Saatavuus ja hinnoittelu
The Crew julkaistaan vuoden 2014 alkupuolella Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille sekä PC-tietokoneille. Pelin alustakohtaiset hinnat vahvistetaan myöhemmin.

Lisätietoja
http://bit.ly/16ZHFte (esittelyvideo)
http://bit.ly/18rV2mo (tuotekuva)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtavia tietokone- ja konsolipelijulkaisijoita, jonka pääkonttori sijaitsee Rennesissä, Ranskassa. Yrityksellä on pelistudioita 17 maassa sekä tytäryhtiöitä yhteensä 26 maassa. Ubisoftin lukuisiin pelituotteisiin kuuluvat muiden muassa Assassin’s Creed- ja Tom Clancy’s Ghost Recon -pelisarjat sekä Prince of Persia -pelit. http://www.ubi.com/fi/