RidersRepublic_Spring2024

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija Ubisoft tuo Riders Republic -pelin kymmenennelle kaudelle ilmaisia välineitä ja tukkukaupalla uusia tavoitteita.

Vaikka Suomessa on vielä lunta maassa, Riders Republicin urheiluriehakkaassa pelimaailmassa aloitellaan kevätkautta. Nyt käynnistynyt keväinen pelikausi tuo mukanaan mäkirullalaudat, uudet massiiviset joukkokisat ja ainutlaatuiset Oni X -haasteet. Lisäksi pelin ilmaisissa live-tapahtumissa voi koettaa taitojaan sekä perinteisillä rullalaudoilla että hurjissa mäenlaskuissa.

Kevätkauden keskeisin uudistus on kolmea eri mallia olevat mäkirullalaudat, joista jokainen malli palvelee erilaisia mieltymyksiä. Niitä kaikkia kuitenkin yhdistää niiden soveltuvuus nopeisiin mäenlaskuihin pelimaailman huikeilla rinteillä ja alas viettävillä teillä. Longboard-paketti on saatavilla pelin omasta kauppapaikasta 1050 RC-pisteellä.

Kevätkauden myötä pelin koko vuoden kattava kausikortti tekee paluun. 2300 RC-pisteen arvoinen kausikortti sisältää Longboard-paketin lisäksi kymmenen uutta pelitapahtumaa ja ainutlaatuisen hahmoasun heti uuden kauden alussa. Lisäyksiä kausikortin kattaukseen tulee mukana 12. pelikaudella, jolloin peliin lisätään vuorirullalauta. Se on ainutlaatuinen yhdistelmä lumilautaa, mäkirullalautaa, tavallista rullalautaa ja leijulautaa, joka tarjoaa täysin uudenlaisia mahdollisuuksia extreme-urheilun faneille. Lisäksi kausikorttiin sisältyy ainutlaatuinen hahmoasu, josta lisätietoa jaetaan myöhemmin.

Uutena ominaisuutena kolmas pelivuosi tuo mukanaan Event Creator -työkalun uusitun version. Sen myötä pelaajat voivat luoda erilaisia pelitapahtumia entistä helpommin ja monipuolisemmin omaksi ja muiden iloksi. Työkalu mahdollistaa ratojen tarkistuspisteiden lisäämisen, muokkaamisen ja koon määrittelyn entistäkin sujuvammin, mikä tekee tapahtumasuunnittelusta ilahduttavan palkitsevaa ja vaivatonta.

Kevätkauden massakisat alkavat 4. huhtikuuta ja tarjoavat ainutlaatuisia kisapalkintoja kolmen parhaan osallistujan joukkoon päässeille. Samalla massakisojen määrää on pelaajien toiveesta nostettu ja niinpä niitä on luvassa 20 minuutin välein joka viikko. Myös Oni X on tehnyt paluun pelimaailmaan omine haasteineen. Myös näiden suorittajille on luvassa kiehtova asupalkinto.

Kevään myötä myös pelin oma kauppapaikka on täydentynyt uusilla asuvaihtoehdoilla. Myös pelin haastepalkintoihin on tullut lisäyksiä, kuten uusia hiustyylejä ja nyt mukana ovat myös parrat!

Kaikkiaan mukana on siis paljon erilaisia haasteita, kisoja, palkintoja, asuja ja muita yksityiskohtia, joilla omaa pelikokemusta voi tuunata uuteen uskoon omien mieltymysten mukaan.

Kymmenennen kauden esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/57iw29EFdVI.

Riders Republic -urheilupelissä erilaiset vauhtilajit yhdistyvät kiehtovaksi sosiaaliseksi leikkikentäksi. Se on paikka, jossa pelaajat voivat haastaa toisensa erilaisiin extreme-urheilun lajeihin vauhtia ja vaaroja uhmaten. Upean avarassa ja monimuotoisessa pelimaailmassa pelaajat voivat kisata toistensa kanssa tai haastaa itsensä rikkomaan omat ennätyksensä toinen toistaan kiehtovimmilla radoilla. Lajeina ovat maastopyöräily, laskettelu, lumilautailu ja liitopukulentäminen perinteisesti sekä raketein. Vaikuttavat kohteet, kuten Bryce Canyonin, Sequoian, Zionin, Canyonlandsin ja Grand Teton kansallispuistot sekä Yosemiten laakso ja Mammoth Mountain ovat kaikki tarkasti mallinnettuja osaksi yhtenäistä pelimaailmaa. Peli tukee monipuolista ristiinpelaamista eri pelialustojen välillä.

Riders Republic on saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X-, Xbox Series S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Epic Games- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli on saatavana Ubisoft+ -pelitilauspalvelusta. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Lisätietoja

www.ubisoft.com/en-gb/game/riders-republic
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhcsBv3YsIzmnuAVM3Q?e=1MUgOk (kuvia)

Ubisoft

Ubisoft on maailmojen luoja, joka on sitoutunut rikastuttamaan pelaajien elämää alkuperäisillä ja ikimuistoisilla viihdekokemuksilla. Ubisoftin maailmanlaajuiset kehitystiimit luovat ja kehittävät monipuolisia pelejä, joihin kuuluvat muun muassa Assassin’s Creed, Brawlhalla, For Honor, Far Cry, Tom Clancy’s Ghost Recon, Just Dance, Rabbids, Tom Clancy’s Rainbow Six, The Crew ja Tom Clancy’s The Division. Ubisoft Connectin kautta pelaajat voivat nauttia palveluiden ekosysteemistä parantaakseen pelikokemuksiaan, saadakseen palkintoja ja pitääkseen yhteyttä ystäviin eri alustoilla. Ubisoft+ -tilauspalvelun avulla pelaajat pääsevät käsiksi jatkuvasti kasvavaan pelivalikoimaan, joka sisältää yli 100 Ubisoftin peliä ja niiden lisäosaa. Tilivuotena 2022–2023 Ubisoftin myynti oli 1 739 miljoonaa euroa. Lisätietoja on osoitteessa www.ubisoftgroup.com.