Brawlhalla Star Wars

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft tuo suositut Stars Wars -hahmot osalliseksi vauhdikkaisiin taistoihin.

Kauan sitten kaukaisessa galaksissa kolme rohkeaa jedisoturia taisteli rauhan ja oikeudenmukaisuuden puolesta Kloonisodissa. Peloton Anakin Skywalker, jalo jedimestari Obi-Wan Kenobi ja vapaustaistelija Ahsoka jättivät jälkensä historiaan, josta heidät myös tultaisiin tuntemaan. Mutta kun galaktinen tasavalta hajosi, nousi esiin yksi sen tunnetuimmista vihollisista, Sith-herra Darth Vader – tuo pahamaineisen imperiumin tunnetuin johtohahmo.

Nämä neljä Voimaa käyttävää hahmoa saapuvat osaksi Brawlhalla-taistelupelin taistelijakaartia, jonka myötä mukana tulee uutta tekniikkaa sekä ainutlaatuisia efektejä ja hahmoanimaatioita. Eikä tule unohtaa hahmojen tunnistettavia valomiekkoja! Pelipävitys 8.06 sisältää myös kokonaan uuden Balance Pass -järjestelmän, uusia säätömahdollisuuksia, yleisluontoisia peliparannuksia ja ohjelmointikorjauksia.

Hahmolisäysten myötä mukaan tulevat ainutlaatuiset aseskinit ja asianmukaiset ääniefektit, jotka noudattavat tuttua Star Wars -tyyliä. Lisäksi jokainen pelitapahtuman aikana sisään kirjautunut pelaaja saa ilmaisen Jedi Knight -pelaajatittelin.

Brawlhalla-pelissä Anakin Skywalker ja Darth Vader toimivat Ezio-taistelijan voimin. Vastaavasti Ahsoka Tano ja Obi-Wan Kenobi mukailevat Asuri- ja Val-soturien taistelutyyliä. Tuttuun tapaan jokaisella hahmoversiolla on omat kommenttinsa, erikoisanimaationsa ja erikoishyökkäyksensä. Kaikki Star Wars -teemaiset keräilyesineet ovat hankittavissa pelin sisäisestä kauppapaikasta koko Star Wars -tapahtuman ajan.

Star Wars -tapahtuman esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/OwjXaxs4woo. Koko päivityksen kattavan sisältövideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/e3TinUJQHdc..

Brawlhalla on vauhdikas taistelupeli, joka tarjoaa värikästä ja letkeää toimintaa tasohyppelymäisessä peliympäristössä. Kilpapelaamiseen sopivassa pelissä on yli 50 erilaista persoonallista pelihahmoa, joista jokaisella on omat erikoiskykynsä, taistelutyylinsä ja elekielensä. Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.

Lisätietoja

www.brawlhalla.com
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh6VFbkAaBa3cqLMR7w?e=XQAn4b (kuvia)

Ubisoft

Ubisoft on maailmojen luoja, joka on sitoutunut rikastuttamaan pelaajien elämää alkuperäisillä ja ikimuistoisilla viihdekokemuksilla. Ubisoftin maailmanlaajuiset kehitystiimit luovat ja kehittävät monipuolisia pelejä, joihin kuuluvat muun muassa Assassin’s Creed, Brawlhalla, For Honor, Far Cry, Tom Clancy’s Ghost Recon, Just Dance, Rabbids, Tom Clancy’s Rainbow Six, The Crew ja Tom Clancy’s The Division. Ubisoft Connectin kautta pelaajat voivat nauttia palveluiden ekosysteemistä parantaakseen pelikokemuksiaan, saadakseen palkintoja ja pitääkseen yhteyttä ystäviin eri alustoilla. Ubisoft+ -tilauspalvelun avulla pelaajat pääsevät käsiksi jatkuvasti kasvavaan pelivalikoimaan, joka sisältää yli 100 Ubisoftin peliä ja niiden lisäosaa. Tilivuotena 2022–2023 Ubisoftin myynti oli 1 739 miljoonaa euroa. Lisätietoja on osoitteessa www.ubisoftgroup.com.