Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft on julkaissut vatsan pohjalta kouraisevan Riders Republic -urheilupelin.

Ubisoft Annecyn kehittämä Riders Republic avaa pelaajille avoimen pelimaailman täynnä upeita maastoja, haastavia ympäristöjä ja komeita maisemia. Näiden parissa pelaaja pääsee kokemaan maastopyöräilyn, lumilautailun, liitopukujen ja monien muiden extreme-urheilumuotojen vauhdikkaat lajit, mutta turvallisesti ja mukavasti kotisohvilta käsin. Olipa kyse yksinäisestä maastossa samoilusta, vauhdikkaista joukkuekisoista tai pienen porukan temppukisoista, Riders Republic tarjoaa tekemistä lukemattomiksi tunneiksi erilaisten haasteiden, palkintojen ja kisojen muodossa.

Avoin pelimaailma sijoittuu Yhdysvaltojen henkeäsalpaaviin maastoihin ja luonnonpuistoihin, jotka tarjoavat ikimuistoisia hetkiä. Näitä ovat tosielämän vaikuttavat kohteet, kuten Bryce Canyonin, Sequoian, Zionin, Canyonlandsin ja Grand Teton kansallispuistot sekä Yosemiten laakso ja Mammoth Mountain. Nämä ovat kaikki tarkasti mallinnettuja ja tuotu osaksi yhtenäistä pelimaailmaa, mikä helpottaa pelaamista muiden pelaajien kanssa ja tekee maailmassa liikkumisesta vaivatonta.

Riders Republicin kenties hulppein pelimuoto on yli 50 pelaajasta koostuva massakisa, joka ilmestyy aika ajoin ja satunnaisesti eri puolille pelimaailman karttaa. Massakisoissa menestyminen vaatii taitoa ja kylmiä hermoja, sillä virheet koituvat äkkiä kanssapelaajan eduksi. Kisojen parhaat saavat nauttia kunniasta ja palkinnoista.

Versus-kisoissa pelaajat kisaavat keskenään pienemmässä, mutta sitäkin intensiivisemmässä pelimuodossa toisiaan vastaan. Se on erinomainen pelimuoto esimerkiksi kaverien väliselle kisailulle. Erilaiset temppukisat eli trick battlet sisältävät kaksi kuuden pelaajan joukkuetta, joista kumpikin yrittää tehdä parhaansa mahdollisimman monella ja erilaisella tempulla. Parhaiten suoriutunut tiimi kerää eniten pisteitä ja voittaa näin ottelun. Vain mielikuvitus on rajana erilaisten temppujen yhdistelyssä.

Free for All -pelimuodossa jopa 12 eri pelaajaa kisaa keskenään halutussa lajissa ja ottavat mittaa toisistaan erilaisten extreme-urheilulajien muodossa. Rentoa, mutta vakavaa kisailua tarjoava pelimuoto on oivallinen massakisoja pienempään taitomittelöön tarjoten oivallisen pelimuodon satunnaisen samoilun rinnalle.

Erilaisten liikkumismuotojen ansiosta Riders Republic tarjoaa aina kiehtovaa tekemistä ja runsaasti vaarallisia tilanteita vauhdin hurmassa. Hurjat mäet tuntuvat suorastaan pelottavilta kovassa vauhdissa, kun taas liitopuvun tai jopa rakettiliitopuvun kanssa lennettäessä tulee olla tarkkana, ettei törmäile muihin kisaajiin tai upeisiin vuorenhuippuihin. Lumilauta kutsuu pelaajaa kokemaan lumisten rinteiden hypyt, kumpareet ja vaihtelevat reitit. Myös erilaiset temppukokonaisuudet kuuluvat osaksi lajia näyttävällä tavalla.

Pelissä on myös vaihtuvia kausitapahtumia, jotka tarjoavat vaihtelua ja uutta tekemistä tulevien kuukausien aikana. Erilaiset haastekisat ja erikoistapahtumat tarjoavat myös kiehtovia palkintoja ja keräiltäviä varusteita. Esimerkkejä kisatapahtumista ovat Red Bull Rampage- ja X Games -kisat.

Kokonaisuuden kruunaavat oman hahmon räätälöintivaihtoehdot, kuten erilaiset asut ja koristeet. Peli myös tukee eri alustojen välistä ristiinpelaamista.

Pelin julkaisuvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/FtSjW_1BM1U.

Riders Republic on nyt saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X-, Xbox Series S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Epic Games- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli on saatavana Stadia- ja Ubisoft+ pelitilauspalveluista. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/riders-republic
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vhcsBv3YsIzmnuAVM3Q?e=1MUgOk (kuvia)

Ubisoft
Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden tekijä, julkaisija ja jakelija, jolla on laaja valikoima maailmanluokan pelibrändejä, kuten Assassin’s Creed, Far Cry, For Honro, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s -pelisarja mukaan lukien The Division, Ghost Recon ja Rainbow Six. Ubisoftin maailmanlaajuinen pelistudioiden ja myyntitoimistojen verkosto on sitoutunut toimittamaan omaperäisiä ja muistettavia pelikokemuksia kaikilla suosituilla pelialustoilla mukaan lukien pelikonsolit, älypuhelimet, tablettilaitteet ja tietokoneet. Ubisoftin myynti vuonna 2018-2019 oli yli kaksi miljardia euroa. Lisätietoja osoitteessa www.ubisoftgroup.com.