Boston Distribution tuo myyntiin äärimmäisen monipuolisen DJI Action 2 -toimintakameran, jonka magneettisen ja modulaarisen rakenteen ansiosta kameran eri osia on vaivaton liittää toisiinsa nopeasti.

Kevytrakenteisen (56 g) kameramoduulin alumiiniseosrunko tekee käytöstä vaivatonta. Se myös mahdollistaa kameran kiinnityksen monin eri tavoin. Kameramoduuli voidaan ripustaa yksinään kaulanauhalla rinnalle roikkumaan, kiinnittää päähän otsapannalla, liittää osaksi kypärää helpolla kiinnitysmekanismilla tai asettaa erilaisille jalustoille. Kameran koko on täydellisesti mitoitettu olematta liian suuri tai rajoittamatta pienuudella kameran ominaisuuksia tai linssin kokoa.

DJI Action 2 sisältää huippuluokan 1/1,7 tuuman linssirakenteen ja kehittynyttä kuvaustekniikkaa. Kameran edistyksellisten ominaisuuksien ansiosta kuvanlaatu on korkeatasoista ja laadukkaan videokuvan taltiointi onnistuu vaivatta lähes missä ja milloin tahansa. Kamera kykenee jopa ultrateräväpiirtoiseen 4K-tarkkuuteen 120 kuvan sekuntinopeudella.

Ainutlaatuisen laajakuvalinssin ansiosta kamera kykenee jopa 155 asteen laajakuvaotoksiin. Erikoislinssi tekee kuvan myös reunoilta teräväksi ja ehkäisee kuvan vääristymistä. Kameralla voidaan myös helposti kuvata upeita nopeutettuja ja hidastettuja videoita. Lisäksi digitaalisella tarkennuksella onnistuvat upeat lähiotokset. Kameran Rocksteady 2.0- ja HorizonSteady-vakautustekniikat huolehtivat tärinänvaimennuksesta ja videokuvan tasapainotuksesta. Näin lopputuloksesta tulee tasaisempi ja rauhallisempi katsoa kuin koskaan ennen.

Kestävän rakenteen ansiosta kameramoduulia voidaan käyttää myös ääriolosuhteissa ja näin taltioida elämän kohokohdat keskittymisen herpaantumatta. Se on suojattu kastumiselta, pölyltä ja pudotuksilta. Se kestää upotukset veteen jopa kymmenen metrin syvyyteen saakka. Laadukas OLED-kosketusnäyttö on suojattu vahvalla Gorilla Glass -lasipinnalla. Kameramoduulin oma akku mahdollistaa enintään 70 minuutin videotallennuksen. Kameramoduulissa on myös 32 gigatavun sisäinen muisti.

Kameran magneettinen ja modulaarinen rakenne mahdollistaa monipuolisten lisävarusteiden käytön. Neljällä mikrofonilla, OLED-kosketusnäytöllä ja microSD-muistikorttipaikalla varustetulla etunäyttömoduulilla kokonaisuuden akunkesto nousee jopa 160 kuvausminuuttiin ja kuvausominaisuudet monipuolistuvat. Näin se on oivallinen apuväline etenkin striimaajille ja videobloggaajille.

Muita lisävarusteita ovat 180 minuutin kuvausajalla ja microSD-muistikorttipaikalla varustettu lisävirtamoduuli, magneettiset kaulanauha ja otsapanta, kaksi erilaista kamerajalustaa, kaukosäätimellä varustettu kameran lisävarsi, makrolinssi, langaton mikrofoni, kamerakelluke ja 60 metriin asti vesitiivis sukelluskotelo.

Monipuolisella DJI Mimo -puhelinsovelluksella onnistuu videoiden ja kuvien muokkaaminen sekä jakaminen sosiaaliseen mediaan.

Hinta ja saatavuus
DJI Action 2 tulee myyntiin kahdenlaisena yhdistelmäpakettina. DJI Action 2 Dual-Screen Combo tulee saataville 539 euron kuluttajahintaan sisältäen kamera- ja näyttömoduulin. DJI Action 2 Power Combo tulee saataville 409 euron kuluttajahintaan sisältäen kamera- ja lisävirtamoduulin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.dji.com/fi/dji-action-2
www.boston.fi
https://youtu.be/9rFe72wvM4Q (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_vh9F80zlNIkzO0jr52g?e=1Jlxit (kuvia)

DJI
Kiinan Piilaaksoksi kutsutussa Shenzenissä pääkonttoriaan pitävä DJI on maailman johtava luovan kamerateknologian valmistaja. Se tunnetaan ennen kaikkea suosituista Mavic- ja Phantom-kuvauskoptereistaan sekä useista laadukkaista kuvanvakaustuotteistaan. DJI on noussut kymmenessä vuodessa yli 3 000 työntekijän maailmanlaajuiseksi valmistajaksi. Lisätietoja osoitteessa www.dji.com.

Boston Distribution
Boston Distribution on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 60 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.