Boston Group tuo myyntiin tehokkaimman, parhaimman ja kestävimmän toimintakameran, minkä DJI on koskaan tehnyt.

DJI Osmo Action 3 on suunniteltu täydelliseksi ratkaisuksi aktiivisen elämän kuvaamiseen. Kameran mukana tulevan 1 770 milliampeeritunnin vaihdettavan akun avulla kamera tallentaa videota jopa 160 minuuttia kertalatauksella. Kamera ja akku kestävät jopa -20 Celsius-asteen kylmyyttä. Akku latautuu nollasta 80 prosenttiin vain 18 minuutissa ja nollasta sataan prosenttiin 50 minuutissa.

Nykyinen sosiaalisen median ja älypuhelinten ohjaama maailma tarvitsee myös pystysuuntaisia videoita. Kamerassa on sisäänrakennettu kiinnitysjärjestelmä, jolla kameran voi kiinnittää nopeasti ja turvallisesti ohjaustankoon, kypärään ja muihin paikkoihin joko vaaka- tai pystyasentoon. Pikakiinnitysjärjestelmä takaa luotettavan kiinnityksen ja kameran asennon salamannopean vaihtamisen. Kamera kestää myös kolhuja ja vettä jopa 16 metrin syvyyteen asti ilman lisätarvikkeita.

DJI Osmo Action 3 on täynnä huippuluokan ominaisuuksia pysyäkseen vauhdikkaan elämän mukana. Kameran 1/1,7 tuuman kuvakenno, 155 asteen näkökenttä ja monipuoliset vakautustekniikat mahdollistavat vakaan 4K-videotarkkuuden enintään 120 kuvan sekuntinopeudella. Parannettu lämmönhallintajärjestelmä mahdollistaa jatkuvan 4K/60fps-videotallennuksen koko akunkeston ajan ilman ylikuumenemista. D-Cinelike-väritila on tuettuna tavallisissa, hidastetuissa ja timelapse-videoissa.

Kameran kuvanvakautus perustuu DJI:n kolmeen innovatiiviseen tekniikkaan, jotka ovat mullistaneet niin tavallisen kuin ilmakuvaamisenkin. RockSteady 3.0 poistaa tehokkaasti kameran tärinän kaikkiin suuntiin jopa 4K/120fps-laadullakin. Näin kamera mahdollistaa vakaan ja mukaansatempaavan ensimmäisen persoonan perspektiivin, joka sopii erinomaisesti urheilukuvaamiseen, kuten pyöräilyyn ja liikkeellä olevaan käsikuvaukseen. HorizonSteady auttaa poistamaan kameran tärinän kaikkiin suuntiin ja korjaa vaakasuuntaisen kallistuksen missä tahansa kulmassa. Näin video pysyy vaakasuorassa jopa surffaamisen kaltaisissa harrastuksissa. HorizonBalancing korjaa kallistuksen vaakasuunnassa 45 asteen sisällä ja tukee vakaata 4K/60fps-laatua. Se on RockSteadyn ja HorizonSteadyn välimuoto, joka on ihanteellinen silloin, kun etusijalla on vakaa 4K-kuva vaihtelevassa ympäristössä.

DJI Osmo Action 3 on enemmän kuin kestävä kamera vauhdikkaaseen toimintaan. Se on myös täydellinen kamera vloggaajille ja striimaajille. Se on ensimmäinen toimintakamera kahdella kosketusnäytöllä, joilla käyttäjä voi hallita asetuksia mistä tahansa kulmasta ja pitää kameran täydellisessä asennossa. Kolmen mikrofonin stereotallennus vähentää tuulen melua ja parantaa äänenlaatua. Wi-Fi Livestream -striimaus tukee 1080p/30fps-, 720p/30fps- ja 480p/30fps-kuvanlaatua ja tallennuksen keskeyttämistä striimin aikana. UAC/UVC-webkameratuki tarjoaa korkealaatuista videokuvaa ja ääntä videopuheluihin ja suoratoistoon.

DJI Osmo Action 3 liittyy DJI Mimo -puhelinsovellukseen langattomasti Wi-Fi- tai Bluetooth-yhteyden kautta. Sovellus tarjoaa entistä enemmän toimintoja, kuten kameran livekatselun, erilaisia tarinamalleja ja nopean videomuokkauksen. Lisäksi LightCut-videosovellus on täysin optimoitu käytettäväksi uutuuskameran kanssa.

DJI Osmo Action 3 on tehty kuvaamaan mitä tahansa. Eri tilanteita varten on tarjolla kattava valikoima lisävarusteita, jotka auttavat hyödyntämään kameran kaikki mahdollisuudet. Lisätarvikkeita ovat vedenpitävä sukelluskotelo, lisäakku, kolmen akun latauskotelo, 30 watin pikalaturi, tarrakiinnike, linssisuoja, 1,5 metrin jatkovarren, pallokiinnike, rintakiinnike, tankokiinnike, kypäräkiinnike, imukuppikiinnike, pyöräilykitti, kelluva kuvauskahva ja langaton DJI Mic -mikrofoni.

Hinta ja saatavuus
DJI Osmo Action 3 tulee saataville 369 euron kuluttajahintaan sisältäen kameran, yhden akun, suojakehyksen, pikakiinnikkeen ja tarrakiinnikkeen. DJI Osmo Action 3 Adventure Combo tulee saataville 479 euron kuluttajahintaan sisältäen kameran, kolme akkua, kolmen akun latauskotelon, suojakehyksen, 1,5 metrin jatkovarren, kaksi pikakiinnikettä ja tarrakiinnikkeen. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja
www.dji.com/fi/osmo-action-3
www.boston.fi
https://youtu.be/ITrBLZVmFcU (esittelyvideo)
https://1drv.ms/u/s!Avh8gGYzxU_viMMdwK2XgVmFl4732Q?e=ScdhcI (kuvia)

DJI
Kiinan Piilaaksoksi kutsutussa Shenzenissä pääkonttoriaan pitävä DJI on maailman johtava luovan kamerateknologian valmistaja. Se tunnetaan ennen kaikkea suosituista Mavic- ja Phantom-kuvauskoptereistaan sekä useista laadukkaista kuvanvakaustuotteistaan. DJI on noussut kymmenessä vuodessa yli 3 000 työntekijän maailmanlaajuiseksi valmistajaksi. Lisätietoja osoitteessa www.dji.com.

Boston Group

Boston Group on yksi suurimmista Pohjoismaissa toimivista tietotekniikan ja kulutuselektroniikan jakelijoista. Boston etsii aktiivisesti uusia innovatiivisia tuotteita jälleenmyyntiin pohjoismaisille markkinoille. Bostonin liikevaihto on noin 70 miljoonaa euroa vuodessa ja se toimii Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Boston on perustettu jo vuonna 1990, ollen näin yksi vanhimmista it-alan maahantuojista. Suomen tytäryhtiö perustettiin syksyllä 2015. Lisätietoja osoitteessa www.boston.fi.