PAN Vision Finlandin jakelema ja Capcomin julkaisema Resident Evil 3 tuo selviytymiskauhun uusversion pelattavaksi tänään.

Kauhupelin legendaariset pelihahmot ja hirviöt tulevat tutuiksi katastrofin kynsiin joutuneen kaupungin synkissä ympäristöissä. Nykyaikaiselle huipputasolle päivitetyn peliklassikon uusversio tarjoaa häikäisevän upean pelikokemuksen eläväisin pelihahmoin ja yksityiskohtaisin peligrafiikoin. Samalla sen kammottavat hirviöt ovat saaneet entistä pelottavamman olomuodon.

Raccoon Cityn kaupunki on joutunut kauhun valtaan, kun zombit ja monet muut hirvittävät olennot ovat vallanneet sen kadut ja rakennukset. Hengissä selviytyneet ihmiset ovat hajaantuneet paniikissa ympäriinsä eikä kellään tunnu olevan selviä vastauksia siihen, mitä on meneillään tai mitä oikein on tapahtunut. Pelaajan ohjaama S.T.A.R.S.-erikoisagentti Jill Valentine alkaa selvittämään asiaa ja törmää seikkailussaan sekä ennennäkemättömiin hirvityksiin että myös uusiin liittolaisiin, joiden apua hän tarvitsee selvitäkseen hengissä ja selvittääkseen katastrofia edeltäviä tapahtumia.

Valentinen suurimpana uhkana on massiivinen ja äärimmäisen vaarallinen älykäs bioase Nemesis, jonka perimmäisenä tarkoituksena on aiheuttaa tuhoa ja kuolemaa. Kun se ottaa kohteekseen Jill Valentinen, alkaa kujanjuoksu aikaa vastaan. Kauhu ja toiminta nousevat uudelle tasolle jännityksen kiristyessä ympärillä.

Yksinpelattavan Resident Evil 3 -pelikokemuksen rinnalla on Resident Evil Resistance -moninpelitila, joka tarjoaa pelaajille epäsymmetrisen selviytymiskokemuksen. Siinä neljästä selviytyjästä koostuvan ryhmän pitää toimia yhdessä ja taistella tiensä ulos salaperäisen ja pahantahtoisen Mastermindin ansojen ja vaarojen täyteisestä paikasta ennen ajan loppumista. Jokaisella selviytyjällä on omat aseensa ja ainutlaatuiset kykynsä, joita hyödyntämällä selviytyjillä on hyvät mahdollisuudet pelastautua ja voittaa Mastermind.

Vastaavasti yhden pelaajan ohjastama Mastermind voi hyödyntää tukikohtansa ansoja, hirviöitä ja muita vaaroja estääkseen selviytyjien pakenemisen. Mikäli Mastermind saa paon estettyä, hän voittaa pelin. Myös Mastermindin hahmon voi valita useasta eri vaihtoehdosta, josta jokaisella on oma tyylinsä. Vaihtoehtoina on valikoima Resident Evil -peleistä tuttuja vihollishahmoja, joihin kuuluvat muun muassa Alex Wesker, Annette Birkin ja Ozwell E. Spencer. Lisäksi Mastermind pääsee ohjastamaan legendaarisia bioaseita, kuten hirvittävää Tyrantia tai mutatoitunutta G-Birkiniä.

Resident Evil 3- ja Resident Evil Resistance -pelit risteävät toistensa kanssa tulevaisuudessa, kun yksinpelin päähahmo Jill Valentine liittyy 17. huhtikuuta selviytyjien joukkoon moninpelin ilmaisessa päivityksessä.

Pelin keräilijänversio sisältää pelilevyn lisäksi yksityiskohtaisen Jill Valentine -figuurin, taidekirjan, pelin digitaalisen ääniraidan latauskoodin ja Raccoon Cityn kaupungin kaksipuolisen kartan.

Resident Evil 3 julkaistaan tänään fyysisenä versiona PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Lisätietoja
www.residentevil.com/re3/
www.panvision.com/pelit
https://youtu.be/HJWWu8h7xZU (esittelyvideo)
http://bit.ly/2LE6KCr (kuvia)

PAN Vision
PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.